Thuis
Thuis

Een relaxte Sinterklaas? Zin in Sint!

Pakjesavond: een feest voor groot en klein! Er is strooigoed, lekkers en een grote zak cadeaus. De kleintjes zitten met rode wangetjes te zingen. En de groten? Die zitten met rode vlekken van de stress.

  • 19 nov 2018
  • 2 minuten
  • 0

Krijg hulp van Sint

Omdat het heerlijk avondje voor iedereen een feest moet zijn heeft Centraal Beheer Zin in Sint bedacht. Dé hulpdienst voor een relaxte Sinterklaas. Want de goedheiligman weet als geen ander wat er nodig is voor pakjesavond. Daarom helpt hij met video's, spelletjes, verhaaltjes en nog veel meer.

O, kom er eens kijken 

Op de website zininsint.nl staan allerlei handige tips voor het heerlijke avondje. En de aanloop ernaartoe natuurlijk. Want Sinterklaas is ook dol op de voorpret voor zijn verjaardag. Het woord 'sinterklaasstress' vindt hij een gruwel. Vier dus relaxt Sinterklaas met de hulp van Zin in Sint.

Tips bij sinterklaasstress

Met deze hulpdienst is het voor iedereen feest

1

Maak een Sinterkleurplaat

Als Sinterklaas ergens dol op is zijn het wel kleurplaten! Stop er dus eentje in de schoen naast de wortel voor Amerigo. Er zijn verschillende Sinterkleurplaten om te downloaden.

2

Hulp van de Gedichtengenerator

'Sint zat eens te denken…' Meestal blijven de pennen van hulpsinterklazen even boven het papier hangen na deze openingszin. Om dan toch maar 'wat hij nou zou schenken' op te schrijven. Om het schrijven van sinterklaasgedichten makkelijker te maken is er de Gedichtengenerator.

4

Zoek de verschillen

Fijn voor groot en klein: verschillen zoeken. Bekijk het plaatje van de Sint en klik op de plekken waar de verschillen zijn. Veel plezier!

3

Stel vragen aan Sint tijdens de Lievestroom

Wat eet Sinterklaas als ontbijt? En borstelt hij zelf Amerigo na een lange nacht op de daken? Op deze, en alle andere vragen, geeft Sinterklaas zelf antwoord. Op 28 november en 4 december zit hij vanaf 18:30 uur klaar op Facebook. Verzin dus alvast wat vragen of bekijk vast de leukste Lievestrooms van 2017.

5

Zen met Sint verhaaltjes luisteren

Luister naar de mooie stem van Sinterklaas. Hij leest 3 prachtige verhalen voor, 2 voor de kleintjes en 1 voor de grote mensen. Lekker met de koptelefoon op.

6

Surprise-vlogs vol ideeën 

Lootjes trekken is hartstikke leuk! Maar een surprise knutselen kan lastig zijn. Sint doet het al langer dan vandaag. Bekijk de 3 vlogs waarin hij surprises in elkaar knutselt.

7

Verbind de punten en zie wat het wordt

Dit is een leuk plaatje van een… puntje, puntje, puntje. Begin bij 1 en verbind ze allemaal.

8

Wie zoet is bakt lekkers

De geur van versgebakken pepernoten of speculaas. Hmmmm. Daar komt iedereen van in de sinterklaasstemming. Laat de oven vast voorverwarmen en bekijk de recepten.

9

Dobbelen om sinterklaascadeaus

Met een grote groep het sinterklaasfeest vieren? Dan is het dobbelspel ideaal. De spelregels zijn makkelijk en duidelijk. Download ze en geniet van het heerlijk avondje!

Spelende kinderen

Centraal Beheer helpt

Centraal Beheer houdt van mensen helpen, klant of geen klant. Voor mensen die geen tijd – of zin - hebben om klusjes te doen hebben we de Klushulp. Staat u met pech langs de weg? Onze pechhulp RoadGuard helpt u zo weer op weg. En als uw smartphone stuk gaat bent u binnen 30 minuten weer bereikbaar dankzij onze Telefoonreparatiedienst.

Speciaal aanbevolen