Zin in Sint: de Gedichtengenerator

Als het heerlijk avondje is gekomen kan Sinterklaas zelfs dichten in zijn dromen. Maar schrijft u zelf maar eens een leuk gedicht bij een pakkie… Gelukkig is het met de Gedichtengenerator een makkie!

Er bestaan onmogelijke rijmwoorden

Er zijn Nederlandse woorden die nergens op rijmen. Herfst, ordner, vijftig, zilver, slordig, nieuws, wereld, wulps, stolp, turbo, twaalf en zesde hebben geen rijmwoord. Dus deze woorden kunt u beter niet gebruiken.

Sint zat eens te denken 

Ieder jaar zitten hulpsinterklazen voor pakjesavond over een wit vel papier gebogen. Met het rijmwoordenboek bij de hand. Toch is vaak na een half uur de enige regel die op papier staat: 'Sint zat eens te denken wat hij dit jaar eens zou schenken'. Want sinterklaasgedichten schrijven is voor de meeste mensen niet makkelijk.

Het geheim van de Sint

Ook al is Sinterklaas inmiddels ruim 1700 jaar oud: gedichten schrijven blijft zelfs voor hem soms nog lastig. Om alle hulpsinterklazen te helpen heeft hij daarom de Gedichtengenerator op Zininsint.nl gezet. U hoeft alleen de naam van de ontvanger in te vullen en het onderwerp van het gedicht. De Gedichtengenerator maakt meteen een gezellig sinterklaasgedicht!

Toch liever een surprise?

Maakt u liever een surprise dan een sinterklaasgedicht? Dat juicht Sint natuurlijk ook van harte toe. Hij heeft als voorbeeld 3 surprises in elkaar geknutseld: een pietenpizza, een kleine versie van Amerigo en... iets vies. In de surprise-vlogs op Zininsint.nl ziet u hoe Sinterklaas het ervan afbrengt. Makkie toch!