Lamp laten ophangen, installeren

Klushulp van Centraal Beheer: goede, lokale vakmensen, zonder voorrijkosten en met Komt Goed Garantie.

Zoekt u een betrouwbare, lokale vakman voor uw verlichting of lamp-klussen?

Klushulp van Centraal Beheer heeft de juiste vakmensen om uw lampen op te hangen of te installeren. Ook kan de vakman uw lichtschakelaar fiksen. Zonder voorrijkosten en met Komt Goed Garantie.

Onze Klushulp in 4 stappen

  1. Kies uw klus

  2. Wij gaan op zoek naar een vakman

  3. Leun achterover: de vakman fikst uw klus

  4. Betaal simpel achteraf met iDEAL

Zo beoordelen klanten ons

Veelgestelde vragen over lampen

Om een schakelaar te repareren heeft u niet zo heel veel nodig. Een beetje technisch inzicht en fijne motoriek is wel handig. Een schakelaar bestaat uit kleine onderdeeltjes. Met een schroevendraaier met een fijne kop schroeft u de onderdeeltjes los. En een spanningszoeker behoedt u voor een schok. Geen idee waar het over gaat? Schakel dan een vakman in. Hij fikst het zo voor u. Gaat u toch zelf aan de slag? Schakel eerst even de juiste groep in de meterkast uit.

Onze elektricien schakelt makkelijk en is flexibel. Hij repareert verschillende soorten schakelaars. Een (licht)schakelaar met een bewegingssensor, lichtschakelaars, enkelpolige of dubbelpolige wisselschakelaars of de schakelaar van een dimmer of trekkoord. Geef bij het boeken aan welk type schakelaar u wilt vervangen of repareren. En of u de materialen zelf koopt of dat u hier hulp wilt van de vakman.

Dat kan! Als u de klus Lamp ophangen boekt, komt 1 van onze elektriciens bij u langs en fikst alle lampen in 1 keer. Het enige wat u moet doen is zorgen voor de lampen. De vakman doet de rest.

Onze elektricien kan de lamp middels een kabelgootje netjes boven uw tafel bevestigen. Boek hiervoor klus Lamp ophangen.

Onze smart home installateur kan dit voor u fixen. Het enige dat u hoeft te doen, is zorgen voor de lampen, stopcontacten/lichtpunten en een goed werkend WIFI signaal. Boek hiervoor de klus Slimme verlichting installeren.

We willen zoveel mogelijk mensen helpen met hun klussen in en om het huis. Daarom voegen we regelmatig klussen toe aan ons aanbod. Zodat we u in de toekomst hopelijk wel kunnen helpen. Houdt u daarvoor onze website in de gaten? Of laat ons per e-mail klushulp@centraalbeheer.nl weten welke klus u mist.

Meer weten?

De juiste vakman

Voor Klushulp werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!