Stopcontact plaatsen of vervangen

Onze elektricien klaart de klus

  • Vakkundig en professioneel geholpen
  • Geen voorrijkosten
  • Komt Goed Garantie
Stopcontacten zijn onmisbaar in ieder huishouden. Toch is een stopcontact plaatsen niet iets wat de gemiddelde klusser zomaar doet. Onze vakman heeft kennis van zaken en het juiste gereedschap. Geeft u bij het boeken van de klus aan wat er precies moet gebeuren. Of u de stopcontacten al in huis heeft en om welke stopcontacten het gaat. In overleg kunt u kiezen voor een inbouwstopcontact en/of een wandcontactdoos of opbouwstopcontact. Het is natuurlijk ook mogelijk om bestaande stopcontacten te vervangen of te verplaatsen.

Stopcontact plaatsen of vervangen

154 reviews

Geef uw voorkeursmoment aan. Dan gaan wij direct op zoek naar een vakman.

Veelgestelde vragen

Meestal is het geen enkel probleem om een extra stopcontact te laten plaatsen. Wilt u een kookplaat met een vermogen van meer dan 3.500 Watt installeren? Dan heeft u een perilex schakelaar nodig. Vraag de vakman om advies. Hij zorgt ervoor dat uw extra stopcontact of wandcontactdoos volgens de regels geplaatst wordt.
Het advies is om een nieuw stopcontact of een wandcontactdoos minimaal 15 cm boven de vloer aan te leggen. In de badkamer plaatst u uw opbouw- of inbouw stopcontact 25 cm boven de vloer. En niet te dicht bij water. Plaatst u een stopcontact hoog? Houd er dan rekening mee dat u de draad over de muur ziet lopen. Of dat u een  gleuf moet laten freezen. Die u later ook weg kunt (laten) werken. 
Een perilex stopcontact is een stopcontact met 4 ingangen. Een perilex stopcontact wordt vaak aangelegd als u op inductie gaat koken. Een kookplaat met een hoog vermogen heeft krachtstroom nodig. Dat kan niet via een gewoon stopcontact. Naast uw kookplaat installeert de vakman een perilex stopcontact. In de meterkast komt meestal een aparte groep waarop het stopcontact aangesloten wordt. Zo raakt uw elektriciteitsvoorziening niet overbelast en is de kans op kortsluiting klein. 
Onze klanten betalen gemiddeld €220,74 euro exclusief servicekosten voor het plaatsen van een stopcontact. Let op: dit is een gemiddelde prijs. Uw totaalprijs kan dus anders zijn. U betaalt de vakman namelijk per uur. Sommige klussen zijn makkelijk en snel op te lossen. Bij andere klussen is de oplossing moeilijker. En is de vakman langer bezig.

Meer weten?

De juiste vakman

Wij werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Man en vrouw doen de administratie

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Zo beoordelen klanten ons