Leidingen vervangen

Wat komt er allemaal bij kijken

  • Deskundige vakmannen
  • De juiste materialen en gereedschap
  • Geen voorrijkosten
Door leidingen op tijd te vervangen, kunt u lekkages voorkomen. Onze loodgieter helpt u hier graag bij. Hij kan waterleidingen vervangen, maar ook gasleidingen. Geeft u bij het boeken van de klus aan wat er precies gedaan moet worden. De loodgieter vertelt u hoe lang hij ongeveer bezig is. De prijs hangt af hoeveel leidingen u wilt laten vervangen. En waarvan de leidingen zijn gemaakt. Onze loodgieter kan ook koperen of loden leidingen vervangen. Er bestaat geen subsidie meer voor het vervangen van loden leidingen. Hiervoor geldt ook het uurtarief.

Leidingen vervangen

15 reviews

Kies een datum en de tijden waarop u kunt. In de bevestiging staat de definitieve tijd waarop de vakman komt.

Veelgestelde vragen

Dat kan. Bedenkt u zich wel dat het leidingwerk de basis vormt van de elektriciteits-, water-, en gasvoorziening in uw huis. Leidingwerk wordt meestal aangelegd door een erkend loodgietersbedrijf. Dat is niet voor niets. Het aanleggen van leidingen is een precieze klus. Koppelingen, aan- en afsluitingen, een foutje kan grote gevolgen hebben. U kunt het zelf doen, maar het ook uitbesteden aan een vakman van Klushulp.
Dat verschilt per soort leiding. Kunststofleidingen gaan soms wel 100 jaar mee. Oude huizen hebben vaak nog leidingwerk van gietijzer of lood. Die gaan korter mee. Meestal zo'n 30 tot 40 jaar. Heeft u nog leidingen van lood in uw huis? Vervang die zo snel mogelijk. Lood kan schadelijk zijn voor uw gezondheid. Onze vakman vervangt uw loden leidingen vakkundig voor leidingen van kunststof.
Ja. U mag alleen aan de gasleiding sleutelen na de gasmeter. Alles voor de gasmeter is eigendom van het energiebedrijf. Aanpassingen kunt u het best laten doen door een vakman. Hij weet precies welke materialen hij moet gebruiken. En hoe hij een gasleiding veilig aansluit. 

Zo werkt Klushulp

We gaan meteen op zoek naar een vakman bij u in de buurt. U krijgt een e-mail met alle gegevens van de afspraak op een rij.
In de afspraakbevestiging staan alle gegevens van de afspraak.  De vakman komt langs op de afgesproken tijd. Zonder voorrijkosten.
Na de klus ontvangt u een e-mail met de rekening. Kies zelf hoe u betaalt. Via de link naar iDeal die in de e-mail staat of schrijf het bedrag over.

Wat is Klushulp?

Klushulp voor iedereen

Wel of geen klant bij Centraal Beheer? Het maakt niet uit. Wij klaren de klus voor iedereen.

Geen voorrijkosten

Wij werken met lokale vakmannen. Zij rekenen geen voorrijkosten.

Afspraak wanneer u wilt

Ook ’s avonds en in het weekend. En in een tijdvak van 1 uur. U wacht dus nooit lang op onze vakman.

Komt goed garantie

Niet tevreden? Neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Duidelijkheid over de kosten

Vooraf ziet u de prijs van de klus of het uurtarief van de vakman. Per klus betaalt u altijd € 14,95 servicekosten. 

Wat onze klanten over leidingen vervangen zeggen