Leidingen vervangen

Wat komt er allemaal bij kijken

  • Deskundige vakmannen
  • De juiste materialen en gereedschap
  • Geen voorrijkosten
Door leidingen op tijd te vervangen, kunt u lekkages voorkomen. Onze loodgieter helpt u hier graag bij. Hij kan waterleidingen vervangen, maar ook gasleidingen. Geeft u bij het boeken van de klus aan wat er precies gedaan moet worden. De loodgieter vertelt u hoe lang hij ongeveer bezig is. De prijs hangt af hoeveel leidingen u wilt laten vervangen. En waarvan de leidingen zijn gemaakt. Onze loodgieter kan ook koperen of loden leidingen vervangen. Er bestaat geen subsidie meer voor het vervangen van loden leidingen. Hiervoor geldt ook het uurtarief.

Leidingwerk

80 reviews

Geef uw voorkeursmomenten aan voor de vakman. In de bevestiging staat de definitieve dag en tijd waarop de vakman u komt helpen.

Veelgestelde vragen

Dat kan. Bedenkt u zich wel dat het leidingwerk de basis vormt van de elektriciteits-, water-, en gasvoorziening in uw huis. Leidingwerk wordt meestal aangelegd door een erkend loodgietersbedrijf. Dat is niet voor niets. Het aanleggen van leidingen is een precieze klus. Koppelingen, aan- en afsluitingen, een foutje kan grote gevolgen hebben. U kunt het zelf doen, maar het ook uitbesteden aan een vakman van Klushulp.
Dat verschilt per soort leiding. Kunststofleidingen gaan soms wel 100 jaar mee. Oude huizen hebben vaak nog leidingwerk van gietijzer of lood. Die gaan korter mee. Meestal zo'n 30 tot 40 jaar. Heeft u nog leidingen van lood in uw huis? Vervang die zo snel mogelijk. Lood kan schadelijk zijn voor uw gezondheid. Onze vakman vervangt uw loden leidingen vakkundig voor leidingen van kunststof.
Ja. U mag alleen aan de gasleiding sleutelen na de gasmeter. Alles voor de gasmeter is eigendom van het energiebedrijf. Aanpassingen kunt u het best laten doen door een vakman. Hij weet precies welke materialen hij moet gebruiken. En hoe hij een gasleiding veilig aansluit. 
Onze klanten betalen gemiddeld €107,03 euro exclusief servicekosten voor het vervangen van leidingen. Let op: dit is een gemiddelde prijs. Uw totaalprijs kan dus anders zijn. U betaalt de vakman namelijk per uur. Sommige klussen zijn makkelijk en snel op te lossen. Bij andere klussen is de oplossing moeilijker. En is de vakman langer bezig.

Meer weten?

De juiste vakman

Voor Klushulp werken we samen met Roamler Tech.

Komt Goed Garantie

De klus is geklaard. Maar helaas niet zoals u dat wilde. Wij bieden de Komt Goed Garantie. Fouten of schade die een vakman veroorzaakt, worden zo snel mogelijk opgelost. Door dezelfde of een andere vakman. Zonder extra kosten. 

Heeft u een vraag?

Bekijk hier onze veelgestelde vragen over Klushulp. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Wat onze klanten zeggen over Leidingwerk