Deuren afhangen (tijdelijk niet beschikbaar)

Onze vakman regelt het voor u

  • Deskundige vakmannen
  • De juiste materialen en gereedschap
  • Geen voorrijkosten
Binnendeuren of buitendeuren afhangen is een pittige klus. Het is lastig om de deur precies loodrecht in het deurkozijn af te hangen. En soms moet er nog worden geschaafd aan de deur of het deurkozijn. Het opmeten van de deur en het optekenen van het kozijn komt ook nauw. Als de scharnieren van de deur niet goed geplaatst zijn sluit hij niet goed. Dan valt de deur weer open of krijgt u hem maar met moeite in het slot. Laat daarom uw stompe deuren of opdekdeuren afhangen door onze vakman. Hij heeft ruime ervaring en hangt uw deuren vakkundig af.

Coronavirus: wij nemen extra maatregelen

Door de uitbraak van het coronavirus leven we momenteel in een onrustige tijd. Het raakt ons allemaal. De gezondheid van onze klanten, vakmannen en hun gezinnen staat voorop.

 

Daarom voeren onze vakmannen minder werkzaamheden uit dan normaal. Alleen bij dringende klussen komen wij in actie.

 

Wij blijven de situatie van dag tot dag volgen. We passen de richtlijnen van het RIVM strikt toe.

Zo werkt Klushulp

We gaan meteen op zoek naar een vakman bij u in de buurt. U krijgt een e-mail met alle gegevens van de afspraak op een rij.
In de afspraakbevestiging staan alle gegevens van de afspraak. U ontvangt 1 dag van tevoren om 17.00 uur een sms met een herinnering dat de vakman komt. Deze komt langs op de afgesproken tijd. Zonder voorrijkosten.
Na de klus ontvangt u een e-mail met de rekening. Kies zelf hoe u betaalt. Via de link naar iDeal die in de e-mail staat of schrijf het bedrag over.

Wat is Klushulp?

Klushulp voor iedereen

Wel of geen klant bij Centraal Beheer? Het maakt niet uit. Wij klaren de klus voor iedereen.

Geen voorrijkosten

Wij werken met lokale vakmannen. Zij rekenen geen voorrijkosten.

Afspraak wanneer u wilt

Ook ’s avonds en in het weekend. En in een tijdvak van 1 uur. U wacht dus nooit lang op onze vakman.

Komt goed garantie

Niet tevreden? Neem contact met ons op. Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Duidelijkheid over de kosten

Vooraf ziet u de prijs van de klus of het uurtarief van de vakman. Per klus betaalt u altijd € 14,95 servicekosten. 

Wat onze klanten over deur afhangen zeggen

Onze vakmannen staan voor u klaar

Heeft u thuis een klusje die al tijden blijft liggen? Omdat u te druk bent? Geen zin heeft? Of stiekem 2 linkerhanden heeft? Plan dan uw klus in. Onze vakmannen staan voor u klaar. En regelen het voor u.
Klus inplannen
In een paar minuten geregeld

Veelgestelde vragen

Bij het boeken van de klus ziet u een prijs per uur. Afhankelijk van het type deur is de vakman veel of weinig tijd kwijt. In een nieuwbouw huis waar alles mooi recht is hangt uw deur zo netjes in het kozijn. In oudere huizen is een deur afhangen vaak een wat lastiger klusje. Beschrijft u de situatie zo duidelijk mogelijk in uw klusaanvraag. Zo kan de vakman  een goede inschatting maken over hoe lang hij verwacht bezig te zijn. 
Ja, dat is geen probleem. Een binnendeur, buitendeur, schuttingdeur. Stalen, houten of kunsstof deuren. Hij weet er wel raad mee. Zorgt u er wel voor dat u de deur al thuis heeft? En dat de deur bij het kozijn past. Koop geen opdekdeur als u nu een stompe deur heeft en andersom. Tip! Maak een foto van de situatie voordat u een deur gaat kopen. In de winkel of bouwmarkt kunnen ze u helpen om de juiste materialen aan te schaffen. 
De meeste mensen die zelf een deur kopen doen dat bij de bouwmarkt. De keuze is vaak uitgebreid. Buitendeuren, binnendeuren, deuren met glas, metalen deuren, paneeldeuren en louvre deuren. Er zijn deuren in verschillende prijsklassen. Je vindt er deuren van merken als: Cando, Weekamp, Svedex, Bruynzeel en Skantrae.