Fondsbeleggen en Gemaksbeleggen

Dat maken we voor iedereen makkelijk

 • Altijd inzicht in uw beleggingen
 • Makkelijk aankopen met iDEAL
 • Elk moment inleggen en opnemen
Beleggen zelf regelen

Handig van Centraal Beheer

Belegt u met Gemaks­beleggen of Fonds­beleggen? Dan maken we dat graag makkelijk. U kunt snel en eenvoudig veel zelf doen en bekijken. Met onze handige app en in Mijn Centraal Beheer. Net wat u prettig vindt.

Overal en altijd uw beleggingen bij de hand

Uw saldo bekijken wanneer u wilt. De waarde van uw rekening volgen en beleggingen aankopen of verkopen. Maak een account aan voor Mijn Centraal Beheer en download de handige app.

Wat u allemaal zelf kunt doen

Aankopen doet u in Mijn Centraal Beheer en, waar u ook bent, met de app. U betaalt veilig en snel via iDEAL of u geeft een betaalopdracht via uw bank. 1 keer of u belegt periodiek. Bijvoorbeeld elke maand met een periodieke overboeking.
Is uw opdracht voor aankoop of verkoop vóór 14.30 uur op een beursdag bij ons binnen? Dan verwerken wij uw opdracht tegen de openingskoers van de eerstvolgende beursdag. Let er bij aankoop wel even op dat het meestal 1 dag duurt voordat uw betaling bij ons binnen is. Lees meer over de verwerkingstijden van aan- en verkopen.
Wilt u beleggen met meer of juist minder risico? Tussentijds van fonds veranderen kan altijd. Dit noemen we switchen. Regel dit via Mijn Centraal Beheer.

Maak beleggen makkelijk met periodiek beleggen

Het juiste moment bepalen om beleggingen te kopen kan best lastig zijn. Na aankoop kan de koers natuurlijk stijgen, dalen of hetzelfde blijven. U kunt de kans op een ongunstig instapmoment verkleinen. Door niet al uw geld ineens in te leggen, maar periodiek te storten. Bijvoorbeeld elke maand. Het bedrag wat u stort bepaalt u zelf. Stoppen en weer doorgaan doet u wanneer u wilt. U zit nergens aan vast.

Zo stelt u periodiek beleggen in

U regelt het eenvoudig in 3 stappen:

 1. Log in bij Mijn Centraal Beheer
  Noteer het nummer van uw beleggings­rekening.
 2. Ga naar uw bank
  Stel een periodieke overboeking in.
 3. Vul onze gegevens en de omschrijving in
Klaar! U heeft er nu geen omkijken meer naar.
Bekijk het stappenplan

Gebruik de handige inlegverdeler

Verdeel handig uw geld over meerdere fondsen

Heeft u een Fondsbeleggen rekening? Zet dan de handige inlegverdeler aan. Met de inlegverdeler geeft u aan hoe u uw aankoop over fondsen wilt verdelen. Geld dat u (periodiek) stort, verdelen wij automatisch over de fondsen die u heeft gekozen.

Bekijk uw rendement

U belegt natuurlijk voor een mooi rendement. Maar u weet dat beleggen risico’s kent. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Het is dan ook altijd goed om de waarde van uw beleggingen in de gaten te houden. U ziet uw rendement in 1 oogopslag in de app.

Wij houden u ook op de hoogte

In onze fondsupdates staan de actuele rendementen van onze fondsen. Daar leggen onze fondsbeheerders ook de belangrijkste ontwikkelingen uit die invloed hebben op de rendementen. U vindt onze fondsupdates in de app en in Mijn Centraal Beheer.

U vergelijkt en kiest zelf de fondsen waarin u wilt beleggen

Wij controleren niet:
 • of Fondsbeleggen of Gemaksbeleggen bij u past
 • of het fonds dat u kiest voor u geschikt is en later nog steeds bij u past
 • of u van fonds wisselt omdat u minder risico wilt lopen

Stoppen is makkelijk geregeld

Wilt u (tijdelijk) stoppen met beleggen? U kunt uw beleggingen verkopen en uw beleggingsrekening aanhouden. Dat kost u niets. Wilt u uw beleggings­rekening helemaal stopzetten, dan maken wij dat voor u in orde.
Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Investment Management B.V., K.v.K.nr. 18059537, statutair gevestigd te Zeist. Voor het beheren van beleggingsinstellingen beschikt Achmea Investment Management B.V. over een vergunning van de Stichting Autoriteit Financiële Markten en is zij opgenomen in het register van de AFM onder nummer 15001209.