Wat is beleggen?

Beleggen is minder ingewikkeld dan u denkt

Beleggen bij Centraal Beheer is makkelijk. Zelf elke dag de beurs in de gaten houden is niet nodig. Dat doen onze experts voor u. Maar misschien wilt u er toch wat meer over weten.

Wat is beleggen

Belangrijk als u begint met beleggen

Als u gaat beleggen, investeert u uw geld voor een bepaalde tijd. In aandelen, obligaties of een beleggingsfonds bijvoorbeeld. Het doel is om uw geld te laten groeien. Als het goed gaat met de koersen lukt dat. Maar beleggen heeft ook risico's. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

De basis van beleggen

Welke soorten beleggingen zijn er? En welke risico's loopt u? Wij leggen het graag uit.
Basis van beleggen

Hoe werkt beleggen bij Centraal Beheer?

Om te beleggen bij Centraal Beheer hoeft u geen beleggingsexpert te zijn. Maar misschien wilt u er wel wat meer over lezen.
Hoe werkt beleggen?
Bepaal uw beleggingsdoel. Maak een keuze tussen Gemaksbeleggen en Fondsbeleggen. En kies een fonds met een risico- en rendements­verwachting dat bij u past. Onze experts regelen de rest! Wij maken beleggen makkelijk.
Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Investment Management B.V., K.v.K.nr. 18059537, statutair gevestigd te Zeist. Voor het beheren van beleggingsinstellingen beschikt Achmea Investment Management B.V. over een vergunning van de Stichting Autoriteit Financiële Markten en is zij opgenomen in het register van de AFM onder nummer 15001209.