Samen innoveren

Met kennis en frisse ideeën

Wij innoveren

Lab55 het innnovatielab van Centraal Beheer

Wij geloven in open innovatie samen met startups, andere corporates, hogescholen en lokale ondernemers. Wij zoeken altijd naar nieuwe ideeën en samenwerkingen. En ontwikkelen meerdere pilots en producten per jaar.

Zo werken we

Centraal Beheer werkt met het stage-gate model. Het stage-gate model maakt het mogelijk om binnen een korte tijd een minimal viable product (MVP) te introduceren. De allerkleinste, meest minimale, snel en goedkoop te creëren versie van een nieuwe dienst. Lees meer.

De pitch-events van Lab55 

Op een pitch-event presenteren innovatieve startups hun concepten en wat dit voor Centraal Beheer en haar klanten kan betekenen. De winnaar wint een lunch met een relevante groep medewerkers van Centraal Beheer. Tijdens deze lunch onderzoeken de startup en de medewerkers van Centraal Beheer de mogelijkheden om samen te werken. Ook de andere startups leggen vaak het eerste contact met Centraal Beheer. Het pitch-event organiseren wij 4 keer per jaar in Lab55 op de campus in Apeldoorn. Het eerstvolgende pitch-event is op donderdag 26 september.

Vive wint pitch-event Kickstart Kapitaal met innovatief beleggingsidee.

Meld je aan