Startups opgelet!

Ben jij de creatieve startup met lef?

En heb jij een innovatief idee over duurzaamheid op het gebied van wonen, mobiliteit of financiële diensten? Pitch dan jouw idee op het pitch-event van Centraal Beheer op donderdag 1 november van 12.00 – 14.00 uur in Apeldoorn
Meld je aan

Samen met 4 andere startups pitch je in 5 minuten jouw idee

Je vertelt wie je klant is, wat het probleem is en jouw oplossing. Een deskundige Dragons Den en het publiek stellen kritische vragen en geven je feedback. De Dragons Den kiest daarna de winnaar.

De Dragons Den bestaat uit Michiel Delfos, Lars Crama en Marjanne Mulder

Michiel is directievoorzitter van Achmea Schadeverzekering. Lars Crama is directeur van Blue City. Blue City is een broedplaats voor innovatieve bedrijven die hun reststromen aan elkaar koppelen. Marjanne Mulder is Senior Manager Merk, Reputatie en Communicatie van Centraal Beheer.

De winnaar maakt kans op een samenwerking met Centraal Beheer

Als winnaar krijg je een aanspreekpunt vanuit het Lab55-team. Lab55 is het innovatielab van Centraal Beheer. Jouw aanspreekpunt zorgt dat je met de juiste personen binnen Centraal Beheer in gesprek gaat. Je onderzoekt dan de mogelijkheden voor een samenwerking. Inmiddels hebben al meer dan 50 startups gepitcht. Uit elk pitch-event komt minimaal 1 succesvolle samenwerking tussen een startup en Centraal Beheer.

Pak jouw moment en pitch jouw idee

Wij werken veel samen met startups. Omdat wij kunnen leren van de snelheid, frisse ideeën en dynamiek van startups. En jij als startup kan leren van de kennis, processen en het netwerk van ons. Door beide samen te brengen, kunnen er hele mooie dingen ontstaan. Want alleen ga je sneller, maar samen kom je verder!
Meld je dan aan!