Extra geld lenen met uw hypotheek

Heeft u een hypotheek bij Centraal Beheer? Dan kunt u bij ons extra geld lenen. De rente is vaak lager dan bij een persoonlijke lening. Gebruikt u het geld voor verbetering of onderhoud van uw woning? Dan is de rente waarschijnlijk ook aftrekbaar van de belasting.

U kunt uw hypotheek op 2 manieren verhogen.

U heeft een verhoogde inschrijving

U heeft meestal via uw notaris een hogere inschrijving geregeld. Dat betekent dat het bedrag in de akte voor uw hypotheek hoger is dan het bedrag dat u bij ons heeft geleend. Met deze hogere inschrijving kunt u extra lenen met een onderhandse opname. Een onderhandse opname betekent dat u niet opnieuw naar de notaris hoeft. Uw totale lening mag niet hoger zijn dan het bedrag dat in de akte voor uw hypotheek staat. U regelt de hogere inschrijving via uw hypotheekadviseur.

Met een extra hypotheek

Heeft u een Hypotheek van Centraal Beheer, dan is het mogelijk om een tweede hypotheek af te sluiten. Met uw hypotheekadviseur kiest u zelf welke hypotheekvorm u wilt. En hoelang u de rente vastzet. U moet hiervoor wel opnieuw naar de notaris. U krijgt bovendien de rente die wij nu aanbieden en ook de nieuwste voorwaarden. Vind een adviseur bij u in de buurt.

Wilt u meer lenen?

Dan wordt uw aanvraag beoordeeld alsof u een nieuwe lening aanvraagt. Neem daarom contact op met uw hypotheekadviseur.