Pech melden 

Zonder pechhulp abonnement of pechhulpverzekering

RoadGuard Pechhulp is de pechhulpdienst van Centraal Beheer zonder abonnement, lidmaatschap of pechhulpverzekering. Heeft u pech in Nederland of Europa? Meld gemakkelijk uw pech 24/7. Zelfs als u op uw eigen oprit staat. Pech melden via de app is heel eenvoudig en sneller dan bellen. Heeft u een melding gedaan? De dichtstbijzijnde monteur komt zo snel mogelijk uw kant op.


Download onze app via de App Store          Download onze app via Google Play

Meld pech nu met onze mobiele RoadGuard-app. Lukt online pech melden niet? Bel ons om pech te melden.

Pech melden voor auto, caravan, scooter, camper of motor 

Pech melden kan voor alle voertuigen met een Nederlands kenteken onder 3.500 kg. Is de accu leeg van uw scooter? Of staat u stil met een lekke band langs de kant van de weg? Vervelend! Maar geen zorgen. U krijgt gelijk hulp bij pech met uw auto, motor, busje, caravan, camper of scooter.

Meld pech met de RoadGuard app

Altijd pechhulp in uw broekzak? Download de RoadGuard app alvast. Dan kunt u hem gelijk gebruiken als het nodig is. De app downloaden en gebruiken is gratis. U betaalt pas voor de pechhulp als u pech heeft. Vooraf ziet u wat de pechhulp kost. Pechmelding gedaan? U ziet in de app waar de monteur is en hoelang het duurt voordat de monteur er is.

Download RoadGuard via de App Store Download RoadGuard via Google Play

Waarom pech melden met RoadGuard Pechhulp

Gratis app

Pechhulp in uw broekzak 

Gratis app, voor IOS en Android. Met een paar klikken is hulp onderweg. Voor als u geen pechhulpverzekering heeft.

Snelle service

Altijd een monteur in de buurt

Melden met de app gaat nog sneller door gps. Er is altijd een monteur in de buurt. U ziet waar de monteur is en hoelang het duurt.

Voor iedereen

Makkelijk melden

Voor iedereen, zonder pechhulpverzekering of abonnement. U ziet vooraf wat pechhulp kost. Gemakkelijk betalen met iDEAL. 

Met langs de weg RoadGuard Pechhulp helpt u op weg

Handig om te weten

Pechhulp verzekeren

Bent u liever verzekerd voor pechhulp? Verzeker het mee bij uw auto-, motor-, camper- of uw bromfietsverzekering.

Veelgestelde vragen pech melden

Heeft u pech? Dat is vervelend! U kunt 24/7 pech melden. U hoeft geen abonnement of pechhulpverzekering te hebben. Pech melden via web of de app is het snelst. Lukt dat niet? Bel ons om pech te melden op (055) 579 8096. Heeft u een pechhulpverzekering? Meld uw pech dan hier.

Zorg eerst voor uw eigen veiligheid:

  • Doe uw alarmlichten aan
  • Een veiligheidsvest dragen is verstandig
  • Staat u op de snelweg? Ga achter de vangrail staan

Pech melden via web of de app is het snelst. Lukt dat niet? Bel ons om uw pech te melden op (055) 579 8096.

Bekijk de kosten voor RoadGuard Pechhulp hier. Het gebruik van de app is gratis. U betaalt alleen de kosten van de pechhulp als u een pechmelding maakt.

Wilt u pech melden? Pech melden via web of de app is het snelst. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Mail of bel ons gerust. U kunt ons mailen via roadguard@centraalbeheer.nl. Of bel ons van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur op (055) 579 8096.