Teambuilding met DISC-training

 • Alle neuzen staan dezelfde kant op
 • Meer proactiviteit vanuit de medewerker
 • Uw teams werken beter samen
Ook als u geen klant bent
disc training
€ 195,-
vanaf, ex. btw   
Heeft u in korte tijd veel personeel erbij? Zijn er onopgeloste meningsverschillen op de werk­vloer? Doet iedereen zijn eigen ding en wordt er slecht samengewerkt? Met de team­building met DISC-training® volgens DISC-model krijgt u inzicht in het gedrag en de communicatiestijl van uw hele team. En hoe het team met deze inzichten onderling het beste communiceert.
Deze analyse geeft inzicht in het gedrag en communicatiestijl van de deelnemer. Waarom houdt iemand niet van verandering en is de ander juist erg flexibel? Waarom neemt die ene persoon altijd de leiding en volgt de ander liever? Tijdens de teamtraining bespreekt het team de uitkomsten van de analyse. Hierbij krijgt u uitleg over persoonlijk leider­schap, samenwerken en feedback geven. Uw teamleden begrijpen het gedrag en de communicatiestijl van de andere leden beter. Dat zorgt weer voor een effectiever team. 

De DISC-training geeft aan: 

 • Hoe en waardoor medewerkers gemotiveerd worden
 • Welke omgeving onze voorkeur heeft
 • Wat onze persoonlijke doelen zijn
 • Hoe we communiceren met anderen
 • Hoe we graag behandeld wensen te worden
Uw teamleden leren waarin ze op elkaar lijken en waarin ze verschillen. Ze leren de sterke punten van elkaar en de minder goede. En zoekt u nieuwe collega’s? Met de DISC-training heeft u direct inzicht in welke communicatiestijl een goede aanvulling zou zijn in uw team. 

Meer zelfinzicht door teamontwikkeling

Als uw teamleden hun eigen voorkeuren kennen en begrijpen, kunnen ze beter met elkaar communiceren en productiever samenwerken.
En als teamleden daarnaast veel begrip voor elkaar tonen en elkaar echt vertrouwen, is dat onbetaalbaar!

Wij kiezen voor Centraal Beheer Teambuilding met DISC-training

Wij ondersteunen ondernemers met hun koers voor de toekomst. We helpen u met toekomstgericht ondernemen.

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen

Met DISC:

 • Krijgt u meer kennis van gedrag,
 • Leert u hoe u beter kunt communiceren,
 • Leert u hoe u het beste kunt reageren bij conflicten en
 • Krijgt u advies hoe u de talenten binnen uw organisatie beter kunt benutten en stimuleren.

Met 4 hoofdstijlen als resultaat:

 • D (rood): hoe u omgaat met problemen en uitdagingen.
 • I (geel): hoe u anderen beweegt en overhaalt tot uw standpunt.
 • S (groen): hoe u omgaat met (relationele) veranderingen in uw omgeving.
 • C (blauw): hoe u omgaat met regels, details en procedures.
In ieder mens zien we in meer of mindere mate de 4 basisstijlen terug. 
Kennis van de DISC Persoonlijkheidsanalyse geeft de kans om uzelf, uw collega’s, gezins­leden en ook vrienden op een goede manier te begrijpen. Hierdoor kunt u beter aan­sluiten op persoonlijke communicatiebehoeften, problemen voorkomen of verminderen, verschillen in anderen beter waarderen en bouwen aan onderling vertrouwen. DISC kan open communicatie in teams of een afdeling verbeteren en zo ook de samenwerking.
Sindsdien is DISC verder ontwikkeld en uitgegroeid tot een kwalitatief zeer compleet en precies psychometrisch gedragsinstrument. De persoonlijkheidstest is door meer dan 60 miljoen mensen wereldwijd gedaan. Het DISC-instrument is op andere universiteiten getest op juistheid en betrouwbaarheid. Uit deze studies blijkt dat DISC meet waarvoor het gemaakt is (validiteit) en hoog scoort in de herkenbaarheid van de uitslag door deelnemers (betrouwbaarheidsscore rond de 90%).
Voor de deelnemers is het goed te gebruiken. Ze kunnen de verschillen van de verschillende stijlen herkennen en kennen hun eigen profiel.
Teambuilding met kennis van uzelf en begrip voor de teamleden zorgt voor een effectiever team. U bereikt dit door deze incompany DISC-training te volgen. 
Binnen 1 werkdag contact

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn. 

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.