Voor AOV klanten

Alles over uw Arbeids­ongeschiktheids­verzekering

Van uw AOV aanpassen tot direct contact met een AOV-specialist. U regelt het hier. Handig om te weten: wij nemen minimaal 1 keer per 3 jaar contact met u op. Dan kijken we samen met u of uw AOV nog past bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Gegevens aanpassen

Heeft u een AOV bij Centraal Beheer en wilt u uw persoonlijke gegevens aanpassen? Bijvoorbeeld een nieuw adres? Dat kan op 2 manieren:

Mijn Centraal Beheer

Heeft u een account? Dan kunt u eenvoudig verschillende gegevens aanpassen in Mijn Centraal Beheer.

Telefonisch contact

U kunt ons bellen. U bereikt ons op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur op:

Verzekering aanpassen of opzeggen

Sluit uw Arbeidsongeschiktheidsverzekering nog aan bij uw zakelijke en persoonlijke omstandigheden? Is uw inkomen hoger of juist lager dan toen u uw verzekering afsloot? U kunt uw AOV tijdens de looptijd veranderen.

AOV aanpassen

Wilt u graag uitleg of hulp bij een aanpassing? Laat het ons weten. Wij helpen u graag. Bel 'Even Apeldoorn':
Bel (055) 579 8177

AOV opzeggen

U kunt de verzekering op ieder moment opzeggen. U heeft daarbij een opzegtermijn van 1 maand. Soms heeft u geen opzegtermijn. Bijvoorbeeld als uw bedrijf stopt. Om uw AOV op te zeggen hebben wij uw handtekening nodig. U kunt de verzekering opzeggen per e-mail of brief:

Centraal Beheer
Postbus 700
7300 HC Apeldoorn

Veelgestelde vragen over de AOV

U kunt een AOV opzeggen of oversluiten. Het hangt per verzekeraar af wat de voorwaarden zijn. Bij Centraal Beheer kunt u de verzekering op ieder moment opzeggen.
Elk jaar opvangt u van ons de jaaropgave van uw AOV. Deze vindt u online in Mijn Centraal Beheer. Ontvangt u uw verzekeringsdocumenten altijd per post? Dan sturen wij de jaaropgave AOV per post naar u toe.
Arbeidsongeschikt bent u als u niet goed kunt werken. Dat kan komen door ziekte of door een ongeval. Maar ook bij bijvoorbeeld een zwangerschap bent u tijdelijk arbeidsongeschikt. Het maakt niet uit of de ziekte of het ongeval met uw werk te maken heeft. Ook ongevallen buiten het werk – zoals een sportongeval– zijn verzekerd. U kunt dus voor korte of langere tijd arbeidsongeschikt zijn en dit op verschillende manieren verzekeren.
Ja, u krijgt dan bij arbeidsongeschiktheid een uitkering. Zelfs als u nog wel een ander beroep kunt uitoefenen. U verzekert dus echt het inkomen van uw specifieke beroep. Dit noemen we beroepsarbeidsongeschiktheid.
Voorkomen is beter dan genezen. Daarom helpen we u graag om gezond en fit te blijven. Onze preventiediensten zijn laagdrempelig en makkelijk om aan te vragen. En de vergoeding? Die is ook zo geregeld.
Bekijk de preventiediensten