Gratis AOV oriëntatiegesprek

Direct contact met onze AOV-specialisten

De AOV van Centraal Beheer kunt u zelf online afsluiten. Maar hoe vult u deze aanvraag in? En wat betekenen al die termen? Bij deze en andere vragen kunnen onze AOV-specialisten u helpen.

Onze AOV-specialisten stellen zich graag even voor

Onze 4 specialisten zitten elke werkdag voor u klaar om u persoonlijk te woord te staan.

Ramon Wickerhoff

Ramon Wickerhoff

“Ik vind het belangrijk dat ondernemers persoonlijk geholpen worden. Ik zet altijd een stapje extra om te zorgen dat u de beste keuze maakt. En de AOV krijgt die bij u past.“

Alexandra Willemse

Alexandra Willemse

“Ik ben vooral goed in het uitleggen van ingewikkelde onderwerpen. Zo komen we tot een oplossing die u begrijpt en bij u past.”

Marc Bruines

Marc Bruines

“Professioneel, betrouw­baar en correct. Zo omschrijven mijn collega’s en klanten mij. En zo help ik u graag. Welke risico’s zijn er? En welke oplossing past bij u? Die antwoorden help ik u te vinden.”

Service expert Siandra

Siandra Klaassen

"Mijn kracht is complexe inkomensproducten op een eenvoudige en begrijpelijke manier uitleggen."

Wat bespreken we in een oriëntatiegesprek?

Uw persoonlijke en financiële situatie bepaalt vaak welke AOV bij u past. En iedere situatie is anders. Wij leggen u graag uit welke keuzes u kunt maken bij het afsluiten van onze AOV. En wat Centraal Beheer u te bieden heeft.

Welke onderwerpen kunnen we bijvoorbeeld bespreken?

  • Uw persoonlijke situatie. Uw leeftijd en beroep hebben invloed op uw premie en de eindleeftijd. Dat is de leeftijd tot wanneer de AOV u dekking geeft. Wist u bijvoorbeeld dat bepaalde beroepen een maximale eindleeftijd hebben?
  • Regels rondom arbeidsongeschiktheid. Centraal Beheer keurt u bij arbeidsongeschiktheid alleen op uw beroep. U krijgt dus een uitkering als u uw huidige werk niet meer kunt doen.
  • Mogelijkheden om de AOV betaalbaar te houden. Kiest u voor een kortlopende of langlopende uitkering? Welke kortingen kunt u krijgen? En hoe werkt de aftrek van de belasting?

Bekijk het antwoord op 2 veelgestelde vragen

In gesprek met de specialist

Hoogte van de premie

Kirsten vraagt zich af waarom de 1 veel meer voor een AOV betaalt dan een ander. Dit komt omdat de hoogte van de premie afhankelijk is van uw beroep, het verzekerd bedrag, de uitkeringsduur en eigenrisicoperiode die u kiest.

AOV specialist

Verzekerd inkomen

Sophie vraagt zich af of ze nu al de hoogte van de uitkering moet bepalen voor de rest van haar leven. Het antwoord hierop is nee, u kunt uw verzekerd inkomen aanpassen. Dit mag maximaal met 10% per polisjaar zonder dat wij opnieuw aanvullende gezondheidsvragen stellen.

Andere veelgestelde vragen

Met beeldbellen heeft u een online gesprek met een specialist wanneer het u uitkomt. U kunt zelf de afspraak inplannen! Alle voordelen van beeldbellen op een rij:
  • U ziet elkaar, dus een écht persoonlijk gesprek met een specialist.
  • Het is simpel en veilig op laptop en mobiel.
  • U deelt eenvoudig uw scherm om iets te laten zien of door te nemen.
  • U kunt het gesprek voeren met meerdere mensen tegelijk.
  • U kiest zelf waar en wanneer u het gesprek voert.

Klanten over beeldbellen met onze AOV-specialisten