Gratis AOV oriëntatiegesprek

Direct contact met onze AOV specialisten

De AOV van Centraal Beheer kunt u zelf online afsluiten. Maar hoe vult u deze aanvraag in? En wat betekenen al die termen? Bij deze en andere vragen kunnen onze AOV specialisten u helpen.

Onze AOV specialisten stellen zich graag even voor

Onze 4 specialisten zitten elke werkdag voor u klaar om u persoonlijk te woord te staan.

Alexandra Willemse

Alexandra Willemse

“Ik ben vooral goed in het uitleggen van ingewikkelde onderwerpen. Zo komen we tot een oplossing die u begrijpt en bij u past.”

Ramon Wickerhoff

Ramon Wickerhoff

“Ik vind het belangrijk dat ondernemers persoonlijk geholpen worden. Ik zet altijd een stapje extra om te zorgen dat u de beste keuze maakt. En de AOV krijgt die bij u past.“

Marc Bruines

Marc Bruines

“Professioneel, betrouw­baar en correct. Zo omschrijven mijn collega’s en klanten mij. En zo help ik u graag. Welke risico’s zijn er? En welke oplossing past bij u? Die antwoorden help ik u te vinden.”

Marc van Halle

Marc van Halle

“Ik werk al ruim 10 jaar als AOV specialist. Daarom ken ik de markt goed en weet ik welke risico’s er spelen. Daar kunt u mij alles over vragen. Ik help u graag met de juiste oplossing. Dan kunt u weer verder met ondernemen.”

Wat bespreken we in een oriëntatiegesprek?

Uw persoonlijke en financiële situatie bepaalt vaak welke AOV bij u past. En iedere situatie is anders. Wij leggen u graag uit welke keuzes u kunt maken bij het afsluiten van onze AOV. En wat Centraal Beheer u te bieden heeft.

Welke onderwerpen kunnen we bijvoorbeeld bespreken?

  • Uw persoonlijke situatie. Uw leeftijd en beroep hebben invloed op uw premie en de eindleeftijd. Dat is de leeftijd tot wanneer de AOV u dekking geeft. Wist u bijvoorbeeld dat bepaalde beroepen een maximale eindleeftijd hebben?
  • Regels rondom arbeidsongeschiktheid. Centraal Beheer keurt u bij arbeidsongeschiktheid alleen op uw beroep. U krijgt dus een uitkering als u uw huidige werk niet meer kunt doen.
  • Mogelijkheden om de AOV betaalbaar te houden. Kiest u voor een kortlopende of langlopende uitkering? Welke kortingen kunt u krijgen? En hoe werkt de aftrek van de belasting?