Personeelsvoorzieningen

Personeels­voorzieningen

Extra arbeids­voorwaarden die u niets kosten

  • Kortingen op verschillende verzekeringen
  • Vanaf 15 medewerkers aan te vragen
Goede arbeidsvoorwaarden dragen bij aan goed werkgeverschap en betrokkenheid van uw medewerkers. Met Personeelsvoorzieningen biedt u uw medewerkers kosteloos een mooie aanvulling op uw arbeidsvoorwaarden. Uw medewerkers ontvangen korting op verzekeringen van Centraal Beheer. U kunt Personeelsvoorzieningen bij ons aanvragen als u 15 of meer medewerkers in dienst heeft.

Wij vertellen u graag meer

Wilt u ook graag Personeelsvoorzieningen voor uw medewerkers regelen? Laat dan uw gegevens achter. We bellen u terug wanneer het u uitkomt.

Uw medewerkers krijgen speciale toegang via internet

Kiest u voor Personeelsvoorzieningen? Dan krijgen uw medewerkers toegang tot de internetpagina bij Centraal Beheer via een aan u toegekend werkgevernummer. Daar vinden zij een volledig overzicht van de kortingen. Berekenen zij vervolgens een premie? Dan wordt ook automatisch rekening gehouden met de korting waar zij recht op hebben.

Mooie aanvulling op uw arbeidsvoorwaarden

Met Personeelsvoorzieningen biedt u uw medewerkers kosteloos een mooie aanvulling op uw arbeidsvoorwaarden. Uw medewerkers kiezen zelf de verzekeringen die zij nodig hebben. Dit gaat rechtstreeks via ons, zodat u daar verder geen werk aan heeft.

Veelgestelde vragen

Onze regeling Personeelsvoorzieningen is geschikt voor bedrijven met meer dan 15 medewerkers.

Gaat een werknemer uit dienst? Dan stoppen de voordelen van Personeelsvoorzieningen ook. Heeft hij een verzekering gesloten? Dan blijft de verzekering gewoon doorlopen, alleen dan zonder korting. De korting vervalt per de eerstkomende verlengingsdatum van de verzekering.

Gaat een werknemer met pensioen? Dan mag hij gebruik blijven maken van de voordelen. U moet dan als werkgever wel even doorgeven dat hij gepensioneerd is.

Dit kan via personeelsvoorzieningen@centraalbeheer.nl. Graag ontvangen wij van u de naam van de medewerker, postcode/huisnummer en de datum van uitdiensttreding of pensionering.

Kiest u voor Personeelsvoorzieningen? En een medewerker heeft al een verzekering bij ons? Dan kan hij altijd bellen met (055) 579 8000 en doorgeven dat hij bij u werkzaam is. Wij regelen dan dat de voordelen ingaan.

Bij het verwerken van persoonsgegevens houden wij ons aan de wet. U leest hier meer over in onze privacystatement.