Opstellen & onderhandelen vaststellingsovereenkomst

 • Geen rechtsbijstandsverzekering nodig
 • Gratis intakegesprek
 • Binnen 1 werkdag contact
 • Een vaststellingsovereenkomst op maat
 • Een professional die alles voor u uit handen neemt
Ook als u geen klant bent
Laat een jurist voor u onderhandelen en een vaststellingsovereenkomst opstellen.
€ 869,-
éénmalig, ex. btw 
U en uw werknemer willen of kunnen niet langer met elkaar verder of samenwerken. Via een vaststellingsovereenkomst kunt u het arbeidscontract beëindigen. De juristen van LegalGuard kunnen voor u een vaststellingsovereenkomst opmaken. En u helpen bij de onderhandelingen met de werknemer om samen tot een beëindigingsovereenkomst te komen. Zo weet u zeker dat alle belangrijke afspraken correct en duidelijk op papier komen te staan.
Deze afspraken worden vervolgens in een vaststellingsovereenkomst vastgelegd. Zo bent u er zeker van dat de werkbeëindiging voor u en uw medewerker zo vlekkeloos mogelijk verloopt. En worden de belangen van beide partijen goed beschermd. U en uw medewerker weten precies waar u aan toe bent. 
In een vaststellingsovereenkomst legt u deze afspraken vast. U wilt natuurlijk wel dat er goed onderhandeld wordt en dat de overeenkomst juridisch klopt. Laat dit daarom door een gespecialiseerde arbeidsjurist doen. Dan weet u dat u de juiste overeenkomst krijgt voor uw situatie.

Wij kiezen voor LegalGuard

LegalGuard is een initiatief van Achmea en biedt passende oplossingen voor mensen en bedrijven die juridische hulp nodig hebben. Voor een vast laag tarief. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Klanten waarderen onze juristen met een 8.2.  

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen 

LegalGuard is een onderdeel van Achmea en biedt betaalbare en passende oplossingen voor mensen en bedrijven die juridische hulp nodig hebben. 
Voor iedereen die juridische hulp nodig heeft, maar hier niet voor verzekerd is.
U krijgt de beste juridische hulp die passend is bij uw situatie. De juristen zijn allemaal specialisten op hun rechtsgebied en hebben ruime ervaring. Ze luisteren goed en helpen u naar een oplossing voor uw situatie.
Binnen 1 werkdag neemt een gespecialiseerde jurist contact met u op. De jurist bespreekt uw situatie met u. Hij of zij geeft aan welke juridische mogelijkheden er zijn en maakt met u afspraken over het vervolg. De jurist houdt u altijd op de hoogte.
Ja, dat kan. Er is een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Deze bedenktijd geldt niet meer zodra de jurist daadwerkelijk is gestart met uw opdracht. 
Bij ons vindt u specialisten voor:
 • Arbeidsrecht
 • Huur of verhuur
 • Koop of verkoop van onroerend goed / bedrijfspanden
 • Koop of verkoop van goederen of diensten
 • Incassozaken
 • Verzekeringszaken
 • Contracten
 • VvE
U en uw werknemer willen uit elkaar. Dat kan via een vaststellingsovereenkomst. Laat een jurist onderhandelen en de overeenkomst opstellen.
Gratis intakegesprek

    

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. Van professionele en betrouw­bare partners. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn.

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op .

Misschien ook wat voor u:

Incasso-diensten | Ondernemerswinkel | Geef uw onbetaalde factuur uit handen.

Onbetwiste incassodiensten

Wordt uw factuur niet betaald? Heeft u ook een herinnering gestuurd? En de klant geeft geen reden voor het niet betalen? Neem dan contact op met een jurist.

€ 0,-

Vrouw bedankt jurist voor persoonlijk juridisch advies | Ondernemerswinkel

Persoonlijk juridisch advies

U krijgt juridisch advies speciaal voor uw situatie en wat de beste vervolgstappen zijn. Neem contact op om te kijken hoe we u kunnen helpen.

Eénmalig € 299,- ex. btw

Vrouw achter laptop met compliancemanagement software | Compliance | Ondernemerswinkel

Compliancemanagement software

Ieder bedrijf heeft te maken met keuringen en certificeringen. Met deze software bewaart u ze handig op 1 plek. 

Vanaf € 30,- per maand ex. btw