opstellen en onderhandelen vaststellingsovereenkomst
€ 1.225,-
Eénmalig ex. btw 

Persoonlijk juridisch advies & Onderhandelen

Juridische hulp op maat

 • Geen rechtsbijstandsverzekering nodig
 • Binnen 1 werkdag contact en gratis oriëntatiegesprek
 • U bepaalt welke module voor uw situatie passend is
Ook als u geen klant bent

Kies de module die het beste bij uw situatie past

U en uw medewerker willen of kunnen niet langer met elkaar samenwerken. Via een vaststellingsovereenkomst kunt u het arbeidscontract dan beëindigen. Wij helpen u daar graag bij. Bijvoorbeeld met het beantwoorden van een korte vraag. Of wij nemen u het werk uit handen door de vaststellingsovereenkomst namens u op te stellen. U kunt kiezen uit verschillende modules die bij u en de situatie passen.

De modules

Maak onze dienstverlening helemaal op maat voor uw situatie met de verschillende modules. Wilt u gebruik maken van meerdere modules? Dat kan! Kies bij uw aanmelding 1 van de modules. Geef daarna tijdens uw gesprek met de jurist aan welke modules u graag wilt.

€ 45,- ex. btw

Overleg met een jurist

Als u een korte vraag heeft of snel even wilt overleggen over de vaststellingsovereenkomst. Bijvoorbeeld hoe neem ik afscheid van een medewerker? Of wat moet ik doen om een dossier op te bouwen? 

€ 410,- ex. btw

Uitgebreid juridisch advies ontslagdossier

Een jurist bekijkt uw situatie en bespreekt wat de beste vervolgstappen zijn. En u kunt uw eigen vragen stellen. U stelt zelf de vaststellingsovereenkomst op en voert zelf de onderhandeling met uw medewerker. 

€ 555,- ex. btw

Een op maat gemaakte vaststellingsovereenkomst 

De jurist stelt een op maat gemaakte vaststellingsovereenkomst op. Hierin zijn al uw belangen geborgd. 

€ 1.225,- ex. btw

Persoonlijk juridisch advies & Onderhandelen

Een jurist geeft u persoonlijk juridisch advies en voert namens u de onderhandeling met uw werknemer. Vervolgens stelt de jurist ook de vaststellingsovereenkomst op. 

Wij kiezen voor LegalGuard

Juridische Hulp is een initiatief van Centraal Beheer en wordt uitgevoerd door LegalGuard, beiden onderdeel van Achmea. We bieden hiermee passende oplossingen voor ondernemers die juridische hulp nodig hebben. Voor een vast laag tarief en zonder verdere verplichtingen in de vorm van bijvoorbeeld een abonnement. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Klanten waarderen onze juristen met een 9.1 (2023).

088 462 80 80

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen 

LegalGuard is een initiatief van Achmea. We bieden hiermee betaalbare en passende oplossingen voor bedrijven met een juridische hulpvraag. Kijk hier als u een juridische vraag heeft over een privé kwestie. 
Deze dienst is voor alle ondernemers die juridische hulp nodig hebben en hier niet voor verzekerd zijn.
Binnen 1 werkdag neemt een gespecialiseerde jurist contact met u op om uw situatie door te spreken. Hij of zij geeft aan welke juridische mogelijkheden er zijn. En maakt afspraken met u over het vervolg. Vervolgens ontvangt u een offerte. Nadat u de offerte heeft goedgekeurd gaat de jurist voor u aan de slag.
 • Arbeidsrecht
 • Huur of verhuur
 • Koop of verkoop van onroerend goed / bedrijfspanden
 • Koop of verkoop van goederen of diensten
 • Incassozaken
 • Verzekeringszaken
 • Contracten
 • VvE

Aangezien onze juristen u helpen, sluit u een overeenkomst met ons voor deze dienst.

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn. 

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Misschien ook wat voor u:

incasso diensten

Incassodiensten

Wordt uw factuur niet betaald? Heeft u ook een herinnering gestuurd? En de klant geeft geen reden voor het niet betalen? Neem dan contact op met een jurist.

persoonlijk juridisch advies

Persoonlijk juridisch advies

U krijgt juridisch advies speciaal voor uw situatie en wat de beste vervolgstappen zijn. Neem contact op om te kijken hoe we u kunnen helpen.