Opstellen & onderhandelen vaststellingsovereenkomst

 • Geen rechtsbijstandsverzekering nodig
 • Gratis intakegesprek
 • Binnen 1 werkdag contact
 • Een vaststellingsovereenkomst op maat
 • Een professional die alles voor u uit handen neemt
Ook als u geen klant bent
Opstellen & onderhandelen over vaststellingsovereenkomst
€ 999,-
éénmalig, ex. btw 
U en uw werknemer willen of kunnen niet langer met elkaar verder of samenwerken. Via een vaststellingsovereenkomst kunt u het arbeidscontract beëindigen. Een jurist kan voor u een vaststellingsovereenkomst opmaken. En u helpen bij de onderhandelingen met de werknemer om samen tot een beëindigingsovereenkomst te komen. Zo weet u zeker dat alle belangrijke afspraken correct en duidelijk op papier komen te staan.
Deze afspraken worden vervolgens in een vaststellingsovereenkomst vastgelegd. Zo bent u er zeker van dat de werkbeëindiging voor u en uw medewerker zo vlekkeloos mogelijk verloopt. En worden de belangen van beide partijen goed beschermd. U en uw medewerker weten precies waar u aan toe bent. 
In een vaststellingsovereenkomst legt u deze afspraken vast. U wilt natuurlijk wel dat er goed onderhandeld wordt en dat de overeenkomst juridisch klopt. Laat dit daarom door een gespecialiseerde arbeidsjurist doen. Dan weet u dat u de juiste overeenkomst krijgt voor uw situatie.

Wij kiezen voor Centraal Beheer Juridische Hulp

Centraal Beheer Juridische Hulp is een initiatief van Centraal Beheer en LegalGuard Achmea. Ze biedt passende oplossingen voor bedrijven die juridische hulp nodig hebben. Voor een vast laag tarief. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Klanten waarderen onze juristen met een 8.2.  

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen 

Centraal Beheer Juridische Hulp is een onderdeel van Achmea. Ze biedt betaalbare en passende oplossingen voor bedrijven met een juridische hulpvraag. Kijk hier als u een juridische vraag heeft over een privé kwestie. 
Voor alle ondernemers die juridische hulp nodig hebben en hier niet voor verzekerd zijn.
U krijgt uitstekende juridische hulp die passend is bij uw situatie. Iedere jurist is ervaren op een specifiek specialisme binnen het recht. Ze luisteren goed en helpen u naar een oplossing voor uw situatie.
Binnen 1 werkdag neemt een gespecialiseerde jurist contact met u op om uw situatie door te spreken. Hij of zij geeft aan welke juridische mogelijkheden er zijn en maakt met u afspraken over het vervolg. Vervolgens ontvangt u een offerte. Nadat u de offerte heeft goedgekeurd gaat de jurist voor u aan de slag. 
Ja, dat kan. Er is een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Deze bedenktijd geldt niet meer zodra de jurist daadwerkelijk is gestart met uw opdracht. 
 • Arbeidsrecht
 • Huur of verhuur
 • Koop of verkoop van onroerend goed / bedrijfspanden
 • Koop of verkoop van goederen of diensten
 • Incassozaken
 • Verzekeringszaken
 • Contracten
 • VvE
U en uw werknemer willen uit elkaar. Dat kan via een vaststellingsovereenkomst. Laat een jurist onderhandelen en de overeenkomst opstellen.
Gratis intakegesprek

    

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. Van professionele en betrouwbare partners. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn.

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Misschien ook wat voor u:

Incassodiensten Ondernemerswinkel

Onbetwiste incassodiensten

Wordt uw factuur niet betaald? Heeft u ook een herinnering gestuurd? En de klant geeft geen reden voor het niet betalen? Neem dan contact op met een jurist.

€ 0,-

Juridisch advies Ondernemerswinkel

Persoonlijk juridisch advies

U krijgt juridisch advies speciaal voor uw situatie en wat de beste vervolgstappen zijn. Neem contact op om te kijken hoe we u kunnen helpen.

Eénmalig € 349,- ex. btw

Compliancemanagement software Ondernemerswinkel

Compliancemanagement software

Ieder bedrijf heeft te maken met keuringen en certificeringen. Met deze software bewaart u ze handig op 1 plek. 

Vanaf € 30,- per maand ex. btw