Informatiebeveiliging

Zakelijke dienstverlening voor iedere ondernemer

Als ondernemer wilt u doen waar u goed in bent: ondernemen. En niet veel tijd kwijt zijn met randzaken. 1 centrale plek waar u terecht kunt voor alle diensten rondom ICT-beveiliging. Heel overzichtelijk en efficiënt.

Over informatiebeveiligingsdiensten

In de Ondernemerswinkel vindt u diverse ICT-diensten voor uw IT security. Van professionele partners. Voor de beste deals én snel resultaat.

hacktest online systemen

Hacktest online systemen

Krijg inzicht in de veiligheid van uw websites en online systemen met een hacktest. Deze vulnerability scan met expertadvies levert u meer gemoedsrust op.

Vanaf € 450,- ex. btw

informatiebeveiligingsdienst

Cyber Assessment

Hoe goed en volledig is de informatiebeveiliging van uw bedrijf? Laat een nulmeting doen met praktische adviezen. Deze meting gaat verder dan techniek alleen, maar test ook uw medewerkers. 

Vanaf € 895,- ex. btw

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn. 

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.