VvE-diensten

Diensten voor iedere Vereniging van Eigenaren

Als bestuur van een VvE wilt u zo min mogelijk bezig zijn met juridisch gedoe. Dan wilt u 1 centrale plek waar u terecht kunt voor alle juridische diensten voor uw VvE.

Over VvE-diensten

In de Ondernemerswinkel vindt u diverse juridische diensten voor uw Vereniging van Eigenaren. Van onze professionele partner. Voor de beste deals én snel resultaat.

Scios Scope 12-keuring

SCIOS Scope 12-keuring

Heeft u zonnepanelen op het pand van uw VVE? De SCIOS Scope 12-keuring is een elektrische inspectie van uw hele zonnestroominstallatie. De inspecteur kijkt naar de brandrisico's en de elektrische veiligheid.

Vanaf € 415,- ex. btw

VvE Startplan

Startplan voor verduurzamen van VvE's

U wilt uw VvE verduurzamen, maar weet niet waar te starten? Het Startplan voor verduurzamen van VvE's helpt u daarbij. 

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn. 

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.