VvE-diensten

Snelle oplossingen voor uw VvE

VvE-diensten

Diensten voor iedere Vereniging van Eigenaren

Als bestuur van een VvE wilt u zo min mogelijk bezig zijn met juridisch gedoe. Dan wilt u 1 centrale plek waar u terecht kunt voor alle juridische diensten voor uw VvE. 

Over VvE-diensten

In de Ondernemerswinkel vindt u diverse juridische diensten voor uw Vereniging van Eigenaren. Van onze professionele partner. Voor de beste deals én snel resultaat.

Onbetwiste incassodiensten voor uw VvE

Heeft de VvE problemen met het incasseren van bijvoorbeeld de servicekosten? Dan kan een jurist u helpen met het innen van de factuur. 

€ 0,-

Juridische procedure voeren voor uw VvE

Soms is de gang naar de rechter noodzakelijk. Laat een jurist uw Vereniging van Eigenaren bijstaan in de juridische procedure. Neem gratis contact op.

Eénmalig € 2.299,- ex. btw

Juridisch onderhandelen VvE

Als uw Vereniging van Eigenaren een juridisch conflict heeft, dan is het verstandig om een jurist in te schakelen. Geef de zaak uit handen en laat het over aan een specialist.

Eénmalig € 849,- ex. btw

Juridisch advies VvE

Wilt u juridisch advies over een specifieke situatie binnen uw VvE? Na een gratis intakegesprek weet u of wij u verder kunnen helpen.  

Eénmalig € 349,- ex. btw

Startplan voor verduurzamen van VvE's

U wilt uw VvE verduurzamen, maar weet niet waar te starten? Het Startplan voor verduurzamen van VvE's helpt u daarbij. 

SCIOS Scope 12-keuring

Heeft u zonnepanelen op het pand van uw VVE? De SCIOS Scope 12-keuring is een elektrische inspectie van uw hele zonnestroominstallatie. De inspecteur kijkt naar de brandrisico's en de elektrische veiligheid.

Vanaf € 415,- ex. btw

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn. 

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.