Continuïteit in uw bedrijf

Zakelijke dienstverlening voor iedere ondernemer

Als ondernemer wilt u doen waar u goed in bent: ondernemen. Dan wilt u 1 centrale plek waar u terecht kunt voor onze diensten die u helpen om in bedrijf te blijven.

Over bedrijfcontinuïteitsdiensten

In de Ondernemerswinkel vindt u zakelijke dienstverlening van Centraal Beheer en onze partners. Voor goede kwaliteit & snelle service.

scios scope 10 keuring

SCIOS Scope 10-keuring

Een SCIOS Scope 10-rapport is vaak vereist om uw bedrijfspand te kunnen verzekeren tegen bijvoorbeeld brand. Kies hier een betrouwbare SCIOS-keuring.

Vanaf € 475,- ex. btw

scios scope 12 keuring

SCIOS Scope 12-keuring

De SCIOS Scope 12-keuring is een elektrische inspectie van uw hele zonnestroominstallatie. De inspecteur kijkt dan naar de brandrisico's en de elektrische veiligheid.

Vanaf € 450,- ex. btw

compliance management software

Taxatie bedrijfspand en/of inventaris

Bent u op zoek naar taxatie van uw bedrijfspand en/of inventaris bij u op locatie? Maak een vrijblijvende afspraak en ontvang een offerte.

Vanaf € 300,- ex. btw

waardebepaling bedrijfspand

Waardebepaling bedrijfspand

De waardebepaling van uw bedrijfspand op afstand uitgevoerd door een gecertificeerd taxateur. Zo heeft u binnen 1 werkdag inzicht in de herbouwwaarde van uw bedrijfspand.

Vanaf € 75,- ex. btw

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn. 

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.