Wilt u weten hoe goed uw informatiebeveiliging is? Laat het testen.
€ 895,-
v.a. ex. btw

Cyber Assessment

  • Snel inzicht in de informatiebeveiliging binnen uw bedrijf
  • Ook beleid, processen en medewerkers worden gemeten
  • Duidelijk rapport met aanbevelingen en verbeterpunten
Voor deze dienst werken we samen met onze partner Threadstone. U sluit de overeenkomst met Threadstone. Centraal Beheer bemiddelt hierin.
Informatiebeveiliging gaat verder dan techniek. Beleid, organisatie, medewerkers én techniek zijn allemaal onderdeel van uw beveiliging. Uw informatiebeveiliging is zo sterk als de zwakste schakel. Met de risico-analyse van ThreadStone, een risico-analyse informatie­beveiliging, komt u er snel achter welke risico’s uw bedrijf loopt. En of uw beveiliging goed genoeg is.

Wij kiezen voor ThreadStone

ThreadStone startte in 2014 met één belangrijke missie: het internet veiliger maken. Zowel voor kleine als grote MKB-organisaties biedt ThreadStone betrouwbare, praktische en betaalbare cybersecurity-oplossingen. De zelfontwikkelde oplossingen leveren ze vanaf servers in Europa. ThreadStone is een 100% Nederlandse organisatie.

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen

Voor organisaties groter dan 250 FTE is de risico-analyse het beste inzetbaar op afdelings­niveau. 
Daarnaast is het belangrijk dat de IT-verantwoordelijke en HR-verantwoordelijke aanwezig zijn. Bij grotere organisaties is het handig als ook de verantwoordelijke voor facilitaire zaken aan tafel zit.
Ook komt de Beschikbaarheid, Integriteit en Vertrouwelijkheid (BIV) van systemen en data aan bod. Daarna gaat u op detailniveau in op de informatiebeveiliging van uw organisatie en hoe u zich weerbaarder maakt. Hierbij gaat het niet alleen om techniek. De vragen van het onderzoek zijn gebaseerd op de ISO27001-normering. Soms blijft de vragenlijst achterwege en krijgt u meteen advies op basis van de dreiging en risico’s.
De expert van ThreadStone is een dagdeel (4 uur) bij uw organisatie op locatie aanwezig. Alle betrokken personen horen aanwezig te zijn bij het onderzoek in dat dagdeel.
Op die afspraak voert de specialist het onderzoek bij u op kantoor uit. ThreadStone neemt uw totale informatiebeveiliging onder de loep. Van data en systemen tot personeel en beleid. Natuurlijk ontvangt u een duidelijk rapport met de uitslag en adviezen. Die kennis helpt u om de juiste verbeterstappen te zetten.
En u krijgt praktisch advies van specialisten. Ook kunt u aantonen dat uw informatie­beveiliging op orde is. Dat geeft u rust. Vooral na de strengere regels rondom AVG. 
Hierbij spreken ze niet alleen door hoe u de techniek heeft geregeld, maar ook uw beleid, de organisatie, de processen en de mensen die met de systemen werken. Als de risico-analyse klaar is dan krijgt u direct het rapport met de uitslag en adviezen. Met deze adviezen kunt u meteen aan de slag.
Hoe goed en volledig is de informatiebeveiliging in uw bedrijf? Laat een Cyber Assessment uitvoeren en krijg praktische adviezen. Vraag vandaag nog aan.
Voor deze dienst werken we samen met onze partner Threadstone. U sluit de overeenkomst met Threadstone. Centraal Beheer bemiddelt hierin.

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn. 

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Misschien ook wat voor u:

Hacktest online systemen

Krijg inzicht in de veiligheid van uw websites en online systemen met een hacktest. Deze vulnerability scan met expertadvies levert u meer gemoedsrust op.

Vanaf € 450,- ex. btw