Veelgestelde vragen

U vindt hier uitstekende deals, kwaliteit en snelle levering. Deze oplossingen zijn door onszelf ontwikkeld of in samenwerking met betrouwbare, professionele partners. Vaak vanuit een vraag van 1 van onze klanten. En u kunt vertrouwen op de Centraal Beheer-garantie. Wij staan garant voor de kwaliteit van de geleverde oplossingen. Betalen doet u achteraf. Zo heeft u de tijd om te ondernemen.
Binnen 1 werkdag neemt de leverancier van de door u gekozen dienst contact met u op.
Leveranciers die kwaliteit en dienstverlening net zo belangrijk vinden als wij. Daarom werken wij met hen samen en noemen we ze onze partners. 
U klikt op de dienst van uw keuze en bestelt deze. De leverancier ontvangt een bericht en neemt binnen 1 werkdag contact met u op. U maakt samen een afspraak. Als de dienst geleverd is ontvangt u een nota van de leverancier. 
We willen u namelijk zo goed mogelijk helpen. Klachten kunt u sturen naar ondernemerswinkel@centraalbeheer.nl of u kunt contact opnemen met 055 579 8424.

Is uw klacht niet naar tevredenheid opgelost? Dan kunt u het geschil voorleggen aan de rechter.
Binnen 14 dagen nadat u de bestelling heeft gedaan. En de dienst nog niet is afgenomen. U hoeft dan niets te betalen.  
In de Ondernemerswinkel bieden we diensten, oplossingen en services aan van Centraal Beheer Achmea en andere bedrijven. Met sommige partners werken we al jaren samen vanuit onze ver­zekerings­tak. Deze partners hebben we zorgvuldig voor u uitgekozen en gescreend. Op betrouw­baarheid, kwaliteit en uitstekende service. Leveranciers die kwaliteit en dienstverlening net zo belangrijk vinden als wij. Daarom werken we met hen samen en noemen we onze leveranciers onze partners.