Klantenservice Ondernemerswinkel

Service & Contact 

Zo bereikt u ons met vragen over de Ondernemerswinkel

Heeft u vragen over de diensten in de Ondernemerswinkel? Of heeft u een andere vraag? Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op

Telefonisch contact

Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur.

Stuur een e-mail

Heeft u een vraag, opmerking of een klacht? Stuur ons een e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Veelgestelde vragen

U vindt hier uitstekende deals, kwaliteit en snelle levering. Deze oplossingen zijn door onszelf ontwikkeld of in samenwerking met betrouwbare, professionele partners. Vaak vanuit een vraag van 1 van onze klanten. Betalen doet u achteraf. Zo heeft u de tijd om te ondernemen.
Binnen 1 werkdag nemen wij of de leverancier van de door u gekozen dienst contact met u op.
U klikt op de dienst van uw keuze en bestelt deze. Wij (of onze partner) ontvangen een bericht en nemen binnen 1 werkdag contact met u op. U maakt samen een afspraak. Als de dienst geleverd is ontvangt u een nota van de leverancier. 
We willen u namelijk zo goed mogelijk helpen. Klachten kunt u sturen naar ondernemerswinkel@centraalbeheer.nl of u kunt contact opnemen met 055 579 8424.

Is uw klacht niet naar tevredenheid opgelost? Dan kunt u het geschil voorleggen aan de rechter.
Binnen 14 dagen nadat u de bestelling heeft gedaan. En de dienst nog niet is afgenomen. U hoeft dan niets te betalen.  
In de Ondernemerswinkel bieden we diensten, oplossingen en services aan van onszelf en andere bedrijven. Met sommige partners werken we al jaren samen vanuit onze ver­zekerings­tak. Deze partners hebben we zorgvuldig voor u uitgekozen en gescreend. Op betrouwbaarheid, kwaliteit en uitstekende service. Leveranciers die kwaliteit en dienstverlening net zo belangrijk vinden als wij. Daarom werken we met hen samen en noemen we onze leveranciers onze partners.

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn. 

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.