HR

Zakelijke dienstverlening voor iedere ondernemer

Als ondernemer wilt u doen waar u goed in bent: ondernemen. Dan wilt u dat uw medewerkers goed met elkaar samenwerken. En u wilt geen omkijken hebben naar de juridische rompslomp. Hier vindt u alles voor uw personeel en organisatie handig op 1 plek verzameld.

Diensten voor uw personeel en organisatie 

In de Ondernemerswinkel vindt u diverse zakelijke diensten. Van professionele leveranciers. Voor de beste deals én snel resultaat.

hr scan

Teambuilding met DISC-training

Teambuilding met kennis van uzelf en begrip voor de teamleden zorgt voor een effectiever team. U bereikt dit door deze incompany DISC-training te volgen. 

Vanaf € 195,- ex. btw  

arbeidscontract laten controleren

Arbeidscontract laten controleren

Gebruikt u al jaren dezelfde arbeids­over­eenkomst? Of wilt u het arbeidscontract vooraf laten controleren? Juridische zekerheid voor een laag tarief.

Eénmalig € 259,- ex. btw

arbeidsovereenkomst laten opstellen

Arbeidsovereenkomst opstellen

Neemt u iemand in dienst? Laat een jurist een arbeidscontract opstellen. Zo worden alle belangen beschermd en worden de afspraken over werk goed vastgelegd. 

Eénmalig € 259,- ex. btw

opstellen en onderhandelen vaststellingsovereenkomst

Opstellen & onderhandelen vaststellingsovereenkomst

U en uw werknemer willen uit elkaar. Dat kan via een vaststellingsovereenkomst. Laat een jurist onderhandelen en de overeenkomst opstellen.

Eénmalig € 999,- ex. btw

risico inventarisatie

Risico Inventarisatie en Evaluatie

Met een RI&E brengt u gezondheids- en veiligheidrisico’s van uw werknemers in beeld. U krijgt snel inzicht in uw huidige situatie. En een concreet plan van aanpak om eventuele risico’s aan te pakken.

Vanaf € 999,- ex. btw en reiskosten

Self Assessment

Self Assessment

Meer inzicht in uw kwaliteiten en ontwikkeling? Het Self Assessment geeft in 20 minuten inzicht in uw persoonlijke voorkeuren in gedrag en communicatie.

€ 195,- ex. btw

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn. 

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.