HR

Snelle oplossingen van betrouwbare partners

HR

Zakelijke dienstverlening voor iedere ondernemer

Als ondernemer wilt u doen waar u goed in bent: ondernemen. Dan wilt u dat uw medewerkers goed met elkaar samenwerken. En u wilt geen omkijken hebben naar de juridische rompslomp. Hier vindt u alles voor uw personeel en organisatie handig op 1 plek verzameld.

Diensten voor uw personeel en organisatie 

In de Ondernemerswinkel vindt u diverse zakelijke diensten. Van professionele leveranciers. Voor de beste deals én snel resultaat.

Teambuilding met DISC-training

Teambuilding met kennis van uzelf en begrip voor de teamleden zorgt voor een effectiever team. U bereikt dit door deze incompany DISC-training te volgen. 

Vanaf € 195,- ex. btw  

Burn-out herstel medewerkers

Het programma Back2Work™ helpt uw medewerker bij burn-out herstel. Zo kan uw medewerker binnen 6 weken weer aan het werk zijn. Back2Work is een compact programma speciaal ontwikkeld voor medewerkers van bedrijven. 

Vanaf € 1200,- ex. btw

Burn-out coaching ondernemers

Voorkom of herstel van burn-out en stressklachten in de natuur. BoFit biedt ondernemers en zzp'ers een combinatie van beweging en coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling

Vanaf € 1495,- ex. btw

HR Scan

Hoe kijken uw medewerkers naar uw organisatie? Hoe staat het met de ontwikkeling van uw medewerkers? Uw hele personeelsbeleid in beeld met de HR scan van Fitale.

Eénmalig € 995,- ex btw

Arbeidscontract laten controleren

Gebruikt u al jaren dezelfde arbeids­over­eenkomst? Of wilt u het arbeidscontract vooraf laten controleren? Juridische zekerheid voor een laag tarief.

Eénmalig € 259,- ex. btw

Arbeidsovereenkomst opstellen

Neemt u iemand in dienst? Laat een jurist een arbeidscontract opstellen. Zo worden alle belangen beschermd en worden de afspraken over werk goed vastgelegd. 

Eénmalig € 259,- ex. btw

Opstellen & onderhandelen vaststellingsovereenkomst

U en uw werknemer willen uit elkaar. Dat kan via een vaststellingsovereenkomst. Laat een jurist onderhandelen en de overeenkomst opstellen.

Eénmalig € 999,- ex. btw

Risico Inventarisatie en Evaluatie

Met een RI&E brengt u gezondheids- en veiligheidrisico’s van uw werknemers in beeld. U krijgt snel inzicht in uw huidige situatie. En een concreet plan van aanpak om eventuele risico’s aan te pakken.

Vanaf € 999,- ex. btw en reiskosten

Self Assessment

Meer inzicht in uw kwaliteiten en ontwikkeling? Het Self Assessment geeft in 20 minuten inzicht in uw persoonlijke voorkeuren in gedrag en communicatie.

€ 195,- ex. btw

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn. 

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.