Laat uw online systemen testen op zwaktes met de hacktest.
€ 450,-
v.a. ex. btw

Hacktest online systemen

  • Check uw online systemen op kwetsbaarheden
  • Analyse door een ethisch hacker
  • Uw IT-er(s) krijgen begeleiding en praktisch advies
Ook als u geen klant bent
De gevolgen van onveilige websites en online systemen kunnen heftig zijn. Phishing, ransom­ware of een hack. Cybercriminaliteit kan grote gevolgen hebben voor uw bedrijfs­continuïteit. Met een hacktest van beveilingsbedrijf ThreadStone weet u direct wat u kunt verbeteren of nog moet aanpakken. Deze zogenoemde kwetsbaarhedenscan of vulnerability scan helpt om al uw online systemen veiliger te maken. En de kans op een cyberincident te verkleinen. 
De resultaten van de hacktest krijgt u achteraf, samen met adviezen hoe u uw systemen kunt verbeteren. Al deze inzichten en adviezen staan in een rapport op maat, zodat u ze rustig kunt nalezen en bespreken met uw IT-verantwoordelijke.  
Met als doel om mogelijke zwaktes en veiligheidslekken op te sporen. Deze resultaten krijgt u in een rapport zodat u uw IT-beveiliging kunt verbeteren. Tijdens een telefonisch gesprek krijgt u toelichting op het rapport.  
Een ethisch hacker snapt hoe een hacker denkt en hoe in te breken in systemen. Daarom is een ethische hacker dé persoon om uw zwakheden en beveiligingslekken te analyseren. 
Een cyberincident op een onveilige website of netwerk kan grote gevolgen hebben: denk aan reputatieschade en financiële schade. Met onze kwetsbaarhedenscan brengen we de risico's in kaart zodat uw ICT-expert deze kan aanpakken. Zo maakt u de kans op een cyberincident een stuk kleiner.

U krijgt meer gemoedsrust

Meer dan 75% van de websites en bedrijfsnetwerken zijn niet goed genoeg beveiligd. Met de hacktest van online systemen komt u er snel achter of dat bij u ook zo is. We controleren uw online systemen op meer dan 100.000 mogelijke beveiligingslekken.

U heeft minder kans op een boete vanuit AVG

De overheid adviseert om regelmatig een kwetsbaarhedenscan uit te laten voeren. En zo’n test sluit aan bij de ‘passende technische maatregelen’ van de AVG-wet.

Wij kiezen voor ThreadStone

ThreadStone startte in 2014 met één belangrijke missie: het internet veiliger maken. Zowel voor kleine als grote MKB-organisaties biedt ThreadStone betrouwbare, praktische en betaalbare cybersecurity-oplossingen. De zelfontwikkelde oplossingen levert ThreadStone vanaf servers in Europa. ThreadStone is een 100% Nederlandse organisatie.

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen

Vaak zijn bedrijven toch kwetsbaar omdat updates bijvoorbeeld niet zijn geïnstalleerd, standaard wachtwoorden gebruikt worden, poorten op een firewall onbedoeld openstaan of geen gebruik wordt gemaakt van goede SSL-certificaten. Cybercriminelen maken misbruik van dit soort kwetsbaarheden. Met deze hacktest krijgt u inzicht in deze technische kwetsbaarheden van uw online systemen.
De hacktest is er voor elke organisatie, hoe groot of klein dan ook. 
Het uitvoeren van hacktesten is een specialisme. De experts van ThreadStone doen niets anders. Zij zijn gespecialiseerd in het vinden van de kwetsbaarheden. Daarnaast controleert ThreadStone uw systemen op meer dan 100.000 kwetsbaarheden met automatische tools. Dagelijks vult ThreadStone deze tools aan met de laatst bekende kwetsbaarheden. Veel IT’ers hebben deze specialistische kennis niet.
Krijg inzicht in de veiligheid van uw websites en online systemen met een hacktest van uw online systemen. Deze vulnerability scan met expertadvies levert u meer gemoedsrust op.
Binnen 1 werkdag contact. 

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn. 

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.