Lekkerbezig

Help je medewerker van morgen, vandaag al op weg

Lekker Bezig maakt duurzame inzetbaarheid eenvoudiger en efficiënter voor werkgevers

Totaalaanpak voor duurzame inzetbaarheid

Activeer uw medewerkers om zelf aan de slag te gaan

Makkelijker gezegd dan gedaan, denkt u wellicht. Toch kan het! Via Lekker Bezig helpen wij uw medewerkers op thema’s als werk-privé balans, loopbaanontwikkeling, leren en vitaliteit. Kortom: duurzame inzetbaarheid. Lekker Bezig is een compleet en laagdrempelig programma waarin we medewerkers activeren zelf de regie te pakken op deze thema’s.
  • Medewerker kan zelfstandig aan de slag met meer dan 1000 trainingen
  • Gratis en zeer gebruiksvriendelijke app
  • Inzicht in de uitdagingen van uw organisatie met duurzame inzetbaarheid
Download de brochure

Dat levert u meer op dan u denkt

Bedrijven met oog voor duurzame inzetbaarheid hebben betrokken, productieve medewerkers en minder verzuim en verloop. Dit is algemeen bekend. Lekker Bezig helpt u op weg richting een duurzaam inzetbare organisatie.

Hoe? Lekker Bezig bestaat uit een offline en een online programma om medewerkers te informeren en te enthousiasmeren. Daarin kunnen ook uw leidinggevenden met onze hulp een belangrijke rol pakken.

Het programma bestaat uit verschillende onderdelen, waaruit u zelf kunt kiezen. Want niet elke organisatie is hetzelfde. Samen met u en leidinggevenden bekijken onze consultants duurzame inzetbaarheid wat er nodig is. Zo helpen we uw medewerkers in het nemen van eigen regie.

Met Lekker Bezig krijgt u:

  • Toegang tot 1000 trainingen, coaching en interventies via een gratis app waarin uw medewerkers zelf aan de slag kunnen.
  • U bepaalt vooraf een budget per medewerker. En betaalt pas als een medewerker van dit budget in de app een dienst koopt.
  • Een dashboard dat u anoniem inzicht geeft in de voortgang van medewerkers. Zo leert u waar de uitdagingen binnen uw organisatie liggen. 
  • Ondersteuning bij implementatie en activatie binnen uw organisatie. Wij helpen u om het gesprek over duurzame inzetbaarheid te blijven voeren.
  • Een inspirerend activatieprogramma voor uw medewerkers. Met mails, blogartikelen, notificaties en events stimuleren wij uw medewerkers om aan de slag te gaan. 
  • Administratieve ontzorging. Wij regelen alles van aanmelding tot betaling. U krijgt maandelijks één factuur.

Gemak staat centraal

Geen ingewikkelde koppelingen meer, maar direct aan de slag! U bepaalt het budget per medewerker en daarna neemt uw medewerker zelf de regie. Uw medewerker downloadt de app, maakt een account aan en is klaar om naar de shop te gaan.

Hier kiest uw medewerker met welke training, coaching of interventie hij aan de slag wil gaan. Deze keuze kan hij helemaal zelf maken óf met behulp van de vragenlijst. De vragenlijst geeft uw medewerker inzicht in zijn behoeftes en de oplossingen die daarbij passen. Keuze gemaakt? Dan kan uw medewerker meteen starten!

Download de brochure

Lekker Bezig is de praktische totaalaanpak voor uw organisatie. Download de brochure en lees hoe wij u op weg helpen naar een duurzaam inzetbare organisatie.

Bedankt voor de aanvraag van de brochure. Deze zal direct per e-mail worden verzonden.

Inspiratie

Onderstaand hebben wij drie interessante blogposts voor u geselecteerd 

Blog: investeer in duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Investeren in duurzame inzetbaarheid van medewerkers loont direct. Hoe houdt u als ondernemer uw medewerkers duurzaam inzetbaar? 

Blog: invloed van positieve gezondheid

Bij positieve gezondheid staan medewerkers en hun veerkracht centraal. Experts over het vergroten van duurzame inzetbaarheid met positieve gezondheid.

Blog: duurzame inzetbaarheid bij Carglass met Lekker Bezig

Al jaren heeft Carglass duurzame inzetbaarheid hoog op de agenda staan. Nu ligt de regie hiermee steeds meer bij de medewerker.