Lekker Bezig van Centraal Beheer

Krijgt medewerkers in beweging op duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is een actueel thema, wat bij veel HR afdelingen hoog op de agenda staat. Maar hoe krijg je die medewerker in beweging op dit onderwerp? Het Lekker Bezig Programma helpt u op weg naar een duurzaam inzetbare organisatie. Het bestaat uit een offline programma voor leidinggevenden en een app waarmee uw medewerkers eigen regie voeren over hun inzetbaarheid. 

  • Meer betrokken en bevlogen medewerkers
  • Inzicht in de duurzame inzetbaarheid van uw organisatie
  • Wij selecteren de beste diensten voor uw medewerkers

Lekker Bezig in de praktijk

De app helpt uw medewerkers om lekkerder in hun werk te staan. Zowel nu als later. Het geeft inzicht in gezondheid, werk-privé, functioneren en toekomst. Het offline programma bestaat uit advies en training voor werkgevers, leidinggevenden en HR-professionals. In de praktijk blijkt dat het voor leidinggevenden spannend is om een kwetsbaar gesprek te voeren. De training helpt om het gesprek over duurzame inzetbaarheid met medewerkers op gang te brengen. Over bijvoorbeeld eerder genoemde onderwerpen als wellzijn en gezondheid, balans werk-privé, functioneren op werk en de toekomst.

Lekker Bezig van Centraal Beheer

Hans Thijssen van Media Huis Limburg vertelt waarom zij deelnemen aan het Lekker Bezig Programma.

De Lekker Bezig app van Centraal Beheer

Benieuwd wat Lekker Bezig voor uw bedrijf kan betekenen?

We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Wilt u meer weten?
Kom met ons in contact

De mobiele applicatie

Lekker bezig -test

Persoonlijk inzicht 

Aan de slag

 

'Waarom de medewerkers van Boom B.V. wél in beweging komen voor duurzame inzetbaarheid'

Het werk bij Boom wordt steeds meer gedigitaliseerd en geautomatiseerd. Daarom is het belangrijk dat medewerkers zelf aan de slag gaan met hun duurzame inzetbaarheid. De nieuwe dienst Lekker Bezig van Centraal Beheer helpt ze daarbij. Janet de Weerd en Jille Ganzinga delen hun ervaringen.