Totaalaanpak voor duurzame inzetbaarheid

Krijg medewerkers enthousiast en in beweging met Lekker Bezig

De manier waarop we invulling geven aan werk verandert continu. Het spreekt voor zich dat een goede werk-privé balans en goede gezondheid binnen uw bedrijf voorop staat. In deze roerige corona tijd speelt dit meer dan ooit. Lekker Bezig helpt u op weg richting een duurzaam inzetbare organisatie.
  • Gratis app voor uw medewerkers.
  • Management informatie via een realtime dashboard.
  • Uitgebreid en divers aanbod van trainingen en coaching.
Gratis oriëntatiegesprek

Hoe werkt Lekker Bezig?

Bekijk de video voor een korte uitleg

Lekker Bezig animatie

Dat levert u meer op dan u denkt

Want bedrijven met oog voor duurzame inzetbaarheid hebben betrokken, productievere medewerkers, minder verzuim en verloop. Lekker Bezig van Centraal Beheer helpt u op weg richting een duurzaam inzetbare organisatie.
Hoe? Lekker Bezig bestaat uit een offline en een online progamma om medewerkers te informeren en te enthousiasmeren. Daarin kunnen ook uw leidinggevenden met onze hulp een prominente rol pakken. Het programma bestaat uit diverse elementen, want niet elke organisatie is hetzelfde. Samen met u en leidinggeveneden kijken we wat er nodig is. Zo helpen we uw medewerkers in het nemen van eigen regie.

Gemak staat centraal

Geen ingewikkelde koppelingen meer, maar direct aan de slag! U bepaalt het budget van de medewerker en vervolgens kunnen uw medewerkers direct aan de slag!

Download de brochure

Lekker Bezig is de praktische totaalaanpak voor uw organisatie. Download de brochure en lees hoe wij u op weg helpen naar een duurzaam inzetbare organisatie.

Inspiratie

Onderstaand hebben wij drie interessante blogposts voor u geselecteerd 

Blog: investeer in duurzame inzetbaarheid van medewerkers

Investeren in duurzame inzetbaarheid van medewerkers loont direct. Hoe houdt u als ondernemer uw medewerkers duurzaam inzetbaar? 

Blog: invloed van positieve gezondheid

Bij positieve gezondheid staan medewerkers en hun veerkracht centraal. Experts over het vergroten van duurzame inzetbaarheid met positieve gezondheid.

Carglass interview lekker bezig

Blog: duurzame inzetbaarheid bij Carglass met Lekker Bezig

Al jaren heeft Carglass duurzame inzetbaarheid hoog op de agenda staan. Nu ligt de regie hiermee steeds meer bij de medewerker.

Lekker Bezig van Centraal Beheer

Hans Thijssen van Media Huis Limburg vertelt waarom zij deelnemen aan Lekker Bezig.

De Lekker Bezig app van Centraal Beheer

Benieuwd wat Lekker Bezig voor uw bedrijf kan betekenen?

We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Wilt u meer weten?
Kom met ons in contact