Incasso

Hulp bij incasso

Wij incasseren uw openstaande rekeningen

 • Direct contact met een jurist
 • Gratis oriëntatiegesprek
 • Geen rechtsbijstandverzekering nodig

We helpen u met een klant die niet betaalt

Als ondernemer gaat u er vanuit dat uw facturen gewoon op tijd worden betaald. Toch kunt u te maken krijgen met wanbetalers. Uw facturen worden te laat of zelfs helemaal niet betaald. Wanbetaling is erg tijdrovend. En het heeft een negatieve invloed op uw klantcontact, uw cashflow en daarmee de relatie met uw leveranciers.

Onze hulp bij incasso

Stuurde u al een betalingsherinnering, maar blijft de betaling uit zonder opgaaf van reden? Dan kunt u gebruik maken van de incassodiensten van Juridische Hulp van Centraal Beheer. Gespecialiseerde juristen helpen u met het vorderen van een incasso. Als de incasso lukt dan brengt de Juridische Hulp van Centraal Beheer de kosten in rekening bij uw klant, uw debiteur. Lukt het niet om de factuur zo te innen? Dan kunt u een juridische procedure starten. 

Centraal Beheer Juridische Hulp

Centraal Beheer Juridische Hulp is een initiatief van Centraal Beheer en LegalGuard Achmea. Ze biedt passende oplossingen voor bedrijven die juridische hulp nodig hebben. Voor een vast laag tarief. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Klanten waarderen onze juristen met een 9.1.

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen 

LegalGuard is een initiatief van Achmea. We bieden hiermee betaalbare en passende oplossingen voor bedrijven met een juridische hulpvraag. Kijk hier als u een juridische vraag heeft over een privé kwestie. 
Deze dienst is voor alle ondernemers die juridische hulp nodig hebben en hier niet voor verzekerd zijn.
Binnen 1 werkdag neemt een gespecialiseerde jurist contact met u op om uw situatie door te spreken. Hij of zij geeft aan welke juridische mogelijkheden er zijn. En maakt afspraken met u over het vervolg. Vervolgens ontvangt u een offerte. Nadat u de offerte heeft goedgekeurd gaat de jurist voor u aan de slag.
 • Arbeidsrecht
 • Huur of verhuur
 • Koop of verkoop van onroerend goed / bedrijfspanden
 • Koop of verkoop van goederen of diensten
 • Incassozaken
 • Verzekeringszaken
 • Contracten
 • VvE

Aangezien onze juristen u helpen, sluit u een overeenkomst met ons voor deze dienst.

Wordt uw factuur niet betaald? Heeft u een betalingsherinnering gestuurd? En geeft uw klant geen reden voor het niet betalen? Neem dan contact op met een jurist.
Ook als u geen klant bent

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn. 

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Misschien ook wat voor u:

persoonlijk juridisch advies

Persoonlijk juridisch advies 

Juridisch advies speciaal voor uw situatie. Een jurist bekijkt wat de beste vervolgstappen voor u zijn. Neem gratis contact op hoe we u kunnen helpen.

algemene- en leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden en Algemene voorwaarden check

Als ondernemer zijn uw algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden erg belangrijk. Laat een gespecialiseerde jurist uw algemene voor­waarden controleren. Voor een vast laag tarief.

compliance management software

Overleg met een jurist

Heeft u een eenvoudige juridische vraag? Waar u snel antwoord op wilt? Even snel overleggen of inhoudelijk sparren over een juridisch vraagstuk? Een jurist neemt direct contact met u op!