Open van Centraal Beheer

Alles over Duurzame Inzetbaarheid

Al meer dan 100 jaar speelt Centraal Beheer, opgericht door én voor werkgevers, een grote rol in werkend Nederland. Zo stond het in 1920 aan de basis van de Sociale Zekerheid. Ook nu, in de 21e eeuw, delen we actief onze kennis over complexe vraagstukken met werkgevers. Bijvoorbeeld rondom het thema duurzame inzetbaarheid. 

Als Centraal Beheer geloven we in samenwerking. Wij verbinden werkgevers en vormen een platform waar kennis en ideeën samenkomen. Zo zetten we uitdagingen om in kansen. Én bieden we vernieuwende diensten en oplossingen.
Open Centraal Beheer

Laat u inspireren

Inzichten over Duurzame Inzetbaarheid

Met Open vindt u inspiratie. Werkgevers, medewerkers, wetenschappers en kennisinstituten zijn met ons en elkaar in gesprek. Over de actuele HR-vraagstukken waar een oplossingsrichting wordt gevraagd. Bijvoorbeeld over talentmanagement en flexibilisering. Maar ook over leiderschap en samenwerken in organisaties. Dat doen we op verschillende manieren. 

'Hoe werf je 3.000 extra vrachtwagenchauffeurs?'

De AOW leeftijd is gestegen, kennis veroudert sneller, we vergrijzen en ontgroenen. Duurzame inzetbaarheid staat hoog op de HR agenda. Wat is het belang voor organisatie? 

De medewerker aan zet

Het bijhouden van kennis en vaardigheden is belangrijk om duurzaam inzetbaar te blijven. Technologische veranderingen gaan tegenwoordig namelijk razendsnel. 

Samenwerken

"Binnen Open helpen we elkaar echt verder" , vertelt Alieke de Vries, HR-manager bij Travers. Zij is 1 van de deelnemers aan het Open Netwerk en deelt haar ervaringen. 

'Kijk ook goed naar wat je in huis hebt'

De arbeidsmarkt staat onder druk. Goede medewerkers zijn gewild en schaarser dan voorheen. 

Digitalisering op de werkvloer

Danny Koppeschaar is Manager Human Resources van KLM Catering Services Schiphol. Hij ziet trends als robotisering niet als een bedreiging, maar als een kans. 

Hoe elke generatie een ‘update’ is van de bedrijfscultuur

Voor het eerst in de geschiedenis zijn er 5 generaties tegelijk werkzaam in organisaties: babyboomers, de patatgeneratie en generaties X, Y en Z. 

Maak kennis met de managing partners van Open

Samen met werkgevers brengen wij de dialoog op gang binnen én tussen organisaties. Onderzoeken de vragen die leven over strategische HR-thema’s. En vertalen die samen naar zinvolle diensten en oplossingen. Zo helpen we werkgevers en hun medewerkers naar de toekomst van werk. 

Martine Bolhuis

In mijn werk staan de ontwikkeling en versterken van mens en organisatie centraal. Mensen maken organisaties en daarmee het verschil voor de klant. Door mijn persoonlijke aanpak nodig ik mensen uit het echte gesprek te voeren. Ik ben autonoom, sensitief en verbindend, schakel makkelijk tussen strategie en operatie en vertaal concepten naar de praktijk.

Tom van Disseldorp

Ik geef graag richting, leg vraagstukken bloot en zet wendbaar koers naar de toekomst. Zakelijk, maar ook privé als (zee)zeiler. Een rechte lijn van A naar B lijkt misschien ideaal, maar is dat altijd haalbaar of wenselijk? Aanpassen aan de omstandigheden van het moment en zo ver mogelijk vooruit kijken geven vaak de gewenste koers.