Open van Centraal Beheer

Alle ruimte voor vernieuwing in HR

Centraal Beheer, opgericht door én voor werkgevers, speelt een grote rol in werkend Nederland. We delen actief onze kennis over complexe vraagstukken met werkgevers. Samen met werkgevers verdiepen we op vraagstukken en brengen we behoeften in kaart. Én ontwikkelen we betekenisvolle oplossingen en diensten die bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid van werkgevers en medewerkers.

Alle ruimte voor vernieuwing in HR

Videobeeld uit de Open Video

Wat is Open?

Met Open vindt u inspiratie. Werkgevers, medewerkers, wetenschappers en kennis­insti­tuten zijn met ons en elkaar in gesprek. Over de actuele HR-vraagstukken waar een oplossingsrichting wordt gevraagd. Bijvoorbeeld over talentmanagement en flexibi­li­sering. Maar ook over leiderschap en samenwerken in organisaties. Dat doen we op verschillende manieren.

Open Dialoog

Met de Open Dialoog bieden wij u meer inzicht in strategische HR-vraagstukken en de impact daarvan op uw organisatie. Samen met HR-professionals en hoogleraren gaat u hierover in gesprek.

Open Kaart

De Open Kaart helpt u richting te geven aan uw strategische HR-plan aan de hand van 4 oplossingen. U gaat hierbij in gesprek met uw medewerkers.

Open Netwerk

Het Open Netwerk is een platform voor werkgevers die zich verder willen verdiepen in kennis, inzichten en innovatie.

Laat u inspireren

Inzichten over Duurzame Inzetbaarheid

Met Open vindt u inspiratie. Werkgevers, medewerkers, wetenschappers en kennisinstituten zijn met ons en elkaar in gesprek. Over de actuele HR-vraagstukken waar een oplossingsrichting wordt gevraagd. Bijvoorbeeld over talentmanagement en flexibilisering. Maar ook over leiderschap en samenwerken in organisaties. Dat doen we op verschillende manieren. 

'Hoe werf je 3.000 extra vrachtwagenchauffeurs?'

De AOW leeftijd is gestegen, kennis veroudert sneller, we vergrijzen en ontgroenen. Duurzame inzetbaarheid staat hoog op de HR agenda. Wat is het belang voor organisatie? 

De medewerker aan zet

Het bijhouden van kennis en vaardigheden is belangrijk om duurzaam inzetbaar te blijven. Technologische veranderingen gaan tegenwoordig namelijk razendsnel. 

Samenwerken

"Binnen Open helpen we elkaar echt verder" , vertelt Alieke de Vries, HR-manager bij Travers. Zij is 1 van de deelnemers aan het Open Netwerk en deelt haar ervaringen. 

Maak kennis met de managing partners van Open

Samen met werkgevers brengen wij de dialoog op gang binnen én tussen organisaties. Onderzoeken de vragen die leven over strategische HR-thema’s. En vertalen die samen naar zinvolle diensten en oplossingen. Zo helpen we werkgevers en hun medewerkers naar de toekomst van werk. 

Martine Bolhuis

In mijn werk staan de ontwikkeling en versterken van mens en organisatie centraal. Mensen maken organisaties en daarmee het verschil voor de klant. Door mijn persoonlijke aanpak nodig ik mensen uit het echte gesprek te voeren. Ik ben autonoom, sensitief en verbindend, schakel makkelijk tussen strategie en operatie en vertaal concepten naar de praktijk.

Tom van Disseldorp

Ik geef graag richting, leg vraagstukken bloot en zet wendbaar koers naar de toekomst. Zakelijk, maar ook privé als (zee)zeiler. Een rechte lijn van A naar B lijkt misschien ideaal, maar is dat altijd haalbaar of wenselijk? Aanpassen aan de omstandigheden van het moment en zo ver mogelijk vooruit kijken geven vaak de gewenste koers.