Open Hart voor HR

Hart voor HR

Je kiest niet zomaar voor HR. Je wil het beste voor je mensen. Dus zijn we intrinsiek gemotiveerd om het HR-vak verder te brengen en te blijven verbeteren. Omdat het onze drive is en we het vak een warm hart toedragen.

Kraamkamer voor vernieuwing

Bij Open van Centraal Beheer brengen we de koplopers in HR bij elkaar om samen tot oplossingen te komen voor de uitdagingen van nu en van morgen. We zijn de spil tussen wetenschap en praktijk. We signaleren trends en ontwikkelingen, die we omzetten naar nieuwe kennis en inzichten. Oók zijn we een kraamkamer voor vernieuwing en verbetering. Voor slimme oplossingen die bijdragen aan duurzaam werkgeverschap, meer werkgeluk, onbezorgd werken en meer mentaal welzijn.

Onze leden aan het woord

Open deelnemer HR

Eline Wijnhoud, Strategisch HRM adviseur bij Gemeente Apeldoorn 

"Bij Open kom je in contact met veel HR-professionals uit diverse sectoren. Je krijgt een kijkje achter de voordeur van veel organisaties, hoort hoe zij tegen HR aankijken én hoe ze met hun uitdagingen omgaan. En dat levert mooie inzichten op, die ik meeneem in mijn eigen werk."

Open deelnemer HR

Bas Niezing, Directeur Human Relations bij Breman

“Open verbindt de academische wereld met de praktijk. Je krijgt een inkijkje in de HR-wereld van de toekomst, wisselt kennis uit met vakgenoten, doet nieuwe inzichten op in de sessies met Nyenrode én vormt samen een visie op duurzaam werkgeverschap. Heel waardevol.”

Open deelnemer HR

Gaby Delhaas, Manager instroom & mobiliteit bij STL

“Bij Open zitten mensen die belangeloos de wereld een beetje mooier willen maken door in gezamenlijkheid nieuwe innovaties te ontwikkelen. We kijken waar behoefte aan is in de markt, vanuit heel verschillende sectoren. En gaan samen op zoek naar oplossingen hiervoor. Dat leidt tot innovaties die écht werken. Met de Lekker Bezig-app als prachtig voorbeeld. Dat geeft me een gevoel van trots.” 

Wij zijn op zoek naar mensen zoals jij

Je rekent je tot de koplopers in HR en krijgt de kans om vanuit jouw eigen expertise mee te werken aan nieuwe oplossingen die ons mooie vak vooruithelpen. Omdat je dat zelf belangrijk vindt. En omdat je begrijpt dat er voor de uitdagingen van nu en morgen meer nodig is dan een goed salaris, onbeperkte vakantiedagen of een mooi opleidingsaanbod.

Wat wel? Kom het ons maar vertellen.

Voor jouw expertise staat onze deur Open

Bij Open van Centraal Beheer brengen we koplopers in HR bij elkaar om samen tot oplossingen te komen voor de uitdagingen van nu en van morgen. Lees er meer over bovenaan op deze pagina. Wij zijn benieuwd naar jouw visie op HR. Benader één van onze experts via telefoon, mail of LinkedIn of stuur vrijblijvend een e-mail met uw vraag naar open@centraalbeheer.nl.

Martine

Martine Bolhuis

"Het ontwikkelen en versterken van mens en organisatie staan voor mij altijd centraal. Ik nodig daarom mensen uit het echte gesprek te voeren over duurzame inzetbaarheid."

Noor

Noor Kok

"Als HR-professional draag ik het HR-vak een warm hart toe. Ik wil ons mooie vak blijven verbeteren."

Tom

Tom van Disseldorp

“Ik geniet enorm van de kracht die we met het Open Netwerk ontwikkelen om duurzaam werkgeverschap te realiseren in organisaties. De relatie tussen mensen is voor mij de kern waar duurzaam werkgeverschap om draait."