Ondernemerswinkel

Expertise in de aanbieding

De Ondernemerswinkel

Ondernemerswinkel - zakelijke dienstverlening

Expertise in de aanbieding

Welkom in de Ondernemerswinkel van Centraal Beheer.
Een centrale plek, waar u zakelijke diensten, oplossingen en expertise vindt. Verpakt in duidelijke producten, met heldere prijzen en voorwaarden. Aangeboden door Centraal Beheer en betrouwbare partners. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegenaan loopt. Situaties waar u wel wat hulp bij kunt gebruiken. Want als ondernemer kunt u niet overal verstand van hebben. 

Top 3 diensten

Overleg met een jurist Ondernemerswinkel

Overleg met een jurist

Heeft u een eenvoudige juridische vraag? Waar u snel antwoord op wilt? Even snel overleggen of inhoudelijk sparren over een juridisch vraagstuk? Een jurist neemt direct contact met u op!

Eénmalig € 39,- ex. btw

Burn-out coaching ondernemers Ondernemerswinkel

Burn-out coaching ondernemers

Voorkom of herstel van burn-out en stressklachten in de natuur. BoFit biedt ondernemers en zzp'ers een combinatie van beweging en coaching gericht op persoonlijke ontwikkeling

Vanaf € 1495,- ex. btw

SCIOS Scope keuring Ondernemerswinkel

SCIOS Scope 10-keuring

Een SCIOS Scope 10-rapport is vaak vereist om uw bedrijfspand te kunnen verzekeren tegen bijvoorbeeld brand. Kies hier een betrouwbare SCIOS-keuring. 

Vanaf € 440,- ex. btw

    

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. Van professionele en betrouw­bare partners. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn.

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Red de bij, zet een bijenkast bij uw bedrijfspand

Duurzaam ondernemen is belangrijker dan ooit. Zet daarom de loze ruimte van uw bedrijfspand of -terrein in voor een goed doel. 
  • Lever een positieve bijdragen aan uw directe omgeving
  • Geniet van uw eigen honing
  • Leer van de organisatievaardigheden van een bijenvolk