Ondernemerswinkel

Ondernemerswinkel - zakelijke dienstverlening

Bespaart u tijd

De Ondernemerswinkel is een webwinkel gespecialiseerd in zakelijke dienstverlening. Diensten en oplossingen die u helpen in uw werk, of uw werk makkelijker maken. U vindt hier uitstekende deals, kwaliteit en snelle levering. Deze oplossingen zijn door onszelf ontwikkeld of in samenwerking met betrouwbare, professionele partners. Vaak vanuit een vraag van een klant. Betalen doet u achteraf. Zo heeft u de tijd om te ondernemen.

Top 3 diensten

Hacktest externe systemen

Hacktest online systemen

Krijg inzicht in de veiligheid van uw websites en online systemen met een hacktest. Deze vulnerability scan met expertadvies levert u meer gemoedsrust op.

Vanaf € 450,- ex. btw

Algemene voorwaarden en leveringsvoorwaardencheck

Leveringsvoorwaarden en Algemene voorwaarden check

Als ondernemer zijn uw algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden erg belangrijk. Laat een jurist uw algemene voorwaarden controleren. Voor een vast laag tarief.

Eénmalig € 259,- ex. btw

Teambuilding met Disc training

Teambuilding met DISC-training

Teambuilding met kennis van uzelf en begrip voor de teamleden zorgt voor een effectiever team. U bereikt dit door deze incompany DISC-training te volgen. 

Vanaf € 195,- ex. btw

    

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. Van professionele en betrouw­bare partners. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn.

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op .

Red de bij, zet een bijenkast bij uw bedrijfspand

Duurzaam ondernemen is belangrijker dan ooit. Zet daarom de loze ruimte van uw bedrijfspand of -terrein in voor een goed doel. 
  • Lever een positieve bijdragen aan uw directe omgeving
  • Geniet van uw eigen honing
  • Leer van de organisatievaardigheden van een bijenvolk