Vrouw zoekt een dienst uit in de etalage - wat kunt u van de ondernemerswinkel verwachten

Wat u van ons kunt verwachten

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. Van professionele en betrouwbare partners. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij Centraal Beheer te zijn.

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende en betrouwbare leveranciers voor u uit de markt. Leveranciers die kwaliteit en dienstverlening net zo belangrijk vinden als wij. Daarom werken wij met hen samen en noemen we ze onze partners. 

Altijd een passende oplossing

Al onze diensten zijn van een uitstekende kwaliteit, zowel onze eigen diensten als die van onze partners. Bent u niet tevreden met uw aankopen? Dan geldt voor alle diensten in de winkel de wettelijke garantie. Heeft u uw aankopen gekocht bij onze partner? Dan staat onze partner voor u klaar en geldt zijn garantie. Komt u er samen niet uit, dan bemiddelen we. Wij zullen altijd ons uiterste best doen om samen met u en de leverancier van de dienst tot een passende oplossing te komen. 

Binnen 1 werkdag contact

U bent alle dagen druk. Altijd speelt er wel een situatie waar u iets mee moet. Daarom gaan wij en onze partners altijd direct voor u aan de slag. U bestelt de dienst van uw keuze en heeft binnen een werkdag contact met de uitvoerende partij. Tijdens dit telefoon­gesprek worden alle details met u doorgenomen en zo nodig een afspraak gepland. Zodat u door kunt met uw werk. 

Waarom werken we met partners samen? 

In de Ondernemerswinkel bieden we ook diensten, oplossingen en services aan van Centraal Beheer Achmea en andere bedrijven. Met sommige partners werken we al jaren samen vanuit onze ver­zekerings­tak. Deze partners hebben we zorgvuldig voor u uitgekozen en gescreend. Op betrouwbaarheid, kwaliteit en uitstekende service. Met zeer veel expertise en ervaring op juist dat ene vakgebied en een goede prijs-kwaliteit­verhouding. Leveranciers die kwaliteit en dienstverlening net zo belangrijk vinden als wij. Daarom werken we met hen samen en noemen we onze leveranciers onze partners.