Arbeidsovereenkomst laten controleren

U heeft vragen over een arbeidscontract. Wat moet er in staan? Waar teken ik precies voor? Kan ik later in de problemen komen? Mag deze bepaling er in staan? Wat betekent dit voor mij? Een jurist bekijkt en controleert de overeenkomst en beantwoordt al uw vragen.
 • Geen rechtsbijstandverzekering nodig
 • Binnen 1 werkdag contact met een jurist
 • Gratis intakegesprek
 • U weet snel waar u aan toe bent
Ook als u geen klant bent
Arbeidscontract controleren Ondernemerswinkel
€ 259,-
éénmalig, ex. btw

Wat is een arbeidscontractcheck?

De arbeidscontractcheck is er voor iedereen die een arbeidscontract heeft met zijn medewerkers. U gebruikt bijvoorbeeld al jaren dezelfde overeenkomst, maar weet eigenlijk niet of het nog wel klopt. Of u neemt uw eerste medewerker aan en wilt wat zekerheid. Dan kunt u het arbeidscontract voorleggen aan een gespecialiseerde jurist. Deze neemt het contract met u door en u krijgt advies.

Waarom een arbeidsovereenkomst laten controleren?

Met een arbeidsovereenkomst gaat u een wettelijke verplichting aan met uw medewerker. U wilt wel dat het contract klopt en dat er geen fouten in staan. Laat er daarom een jurist naar kijken. Dan weet u meteen of u het ook moet veranderen.

Wij kiezen voor Centraal Beheer Juridische Hulp

Centraal Beheer Juridische Hulp is een initiatief van Centraal Beheer en LegalGuard Achmea. Ze biedt passende oplossingen voor bedrijven die juridische hulp nodig hebben. Voor een vast laag tarief. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Klanten waarderen onze juristen met een 8.2.  

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen 

Centraal Beheer Juridische Hulp is een onderdeel van Achmea. Ze biedt betaalbare en passende oplossingen voor bedrijven met een juridische hulpvraag. Kijk hier als u een juridische vraag heeft over een privé kwestie. 
Voor alle ondernemers die juridische hulp nodig hebben en hier niet voor verzekerd zijn.
U krijgt uitstekende juridische hulp die passend is bij uw situatie. Iedere jurist is ervaren op een specifiek specialisme binnen het recht. Ze luisteren goed en helpen u naar een oplossing voor uw situatie.
Binnen 1 werkdag neemt een gespecialiseerde jurist contact met u op om uw situatie door te spreken. Hij of zij geeft aan welke juridische mogelijkheden er zijn en maakt met u afspraken over het vervolg. Vervolgens ontvangt u een offerte. Nadat u de offerte heeft goedgekeurd gaat de jurist voor u aan de slag. 
Ja, dat kan. Er is een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Deze bedenktijd geldt niet meer zodra de jurist daadwerkelijk is gestart met uw opdracht. 
 • Arbeidsrecht
 • Huur of verhuur
 • Koop of verkoop van onroerend goed / bedrijfspanden
 • Koop of verkoop van goederen of diensten
 • Incassozaken
 • Verzekeringszaken
 • Contracten
 • VvE
Gebruikt u al jaren dezelfde arbeidsovereenkomst? Of wilt u het arbeidscontract van tevoren laten controleren? Juridische zekerheid voor een laag tarief.
Gratis intakegesprek

    

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. Van professionele en betrouwbare partners. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn.

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Misschien ook wat voor u:

Teambuilding met DISC-training Ondernemerswinkel

Teambuilding met DISC-training

Teambuilding met zelfkennis en begrip voor uw teamleden zorgt voor een effectiever team. U bereikt dit door deze incompany DISC-training te volgen.

Vanaf € 195,- ex. btw

Juridisch advies Ondernemerswinkel

Persoonlijk juridisch advies

U krijgt juridisch advies speciaal voor uw situatie en wat de beste vervolgstappen zijn. Neem contact op om te kijken hoe we u kunnen helpen.

Eénmalig € 349,- ex. btw

Compliancemanagement software Ondernemerswinkel

Compliancemanagement software

Ieder bedrijf heeft te maken met keuringen en certificeringen. Met deze online compliance­management software bewaart u alle documenten handig op 1 plek. 

Vanaf € 30,- per maand ex. btw