arbeidscontract laten controleren
€ 289,-
éénmalig, ex. btw

Arbeidscontract laten controleren

 • Geen rechtsbijstandverzekering nodig
 • Binnen 1 werkdag contact met een jurist en een gratis intakegesprek
 • U weet snel waar u aan toe bent
Ook als u geen klant bent
Als u als ondernemer medewerkers wilt aannemen, dan wilt u geen onnodige risico’s lopen. Een arbeidscontract of arbeidsovereenkomst  is de basis voor de samenwerking tussen u en uw medewerker. In het contract staat welke rechten en plichten u en de medewerker hebben. Ongetwijfeld roept het opstellen van een arbeidscontract vragen bij u op. Wat moet er in staan? Waar teken ik precies voor? Kan ik later in de problemen komen? Mag deze bepaling er in staan? Wat betekent dit voor mij? Is de overeenkomst juridisch waterdicht? Met Juridische Hulp wordt het arbeidscontract gecontroleerd. En u krijgt antwoord op al uw vragen.

Contract laten controleren: voor wie is dit belangrijk?

Het laten nakijken van een arbeidscontact (arbeidsovereenkomst) is gunstig voor iedereen die een contract heeft met zijn medewerkers. U gebruikt bijvoorbeeld al jaren dezelfde overeenkomst, maar weet eigenlijk niet of het nog wel klopt. Of u neemt uw eerste medewerker aan en wilt wat zekerheid. Dan kunt u het arbeidscontract voorleggen aan een gespecialiseerde jurist. De jurist controleert het  arbeidscontract en geeft u advies.

Waarom een arbeidscontract laten controleren?

Met een arbeidscontract gaat u een wettelijke verplichting aan met uw medewerker. Van tevoren verwacht u niet dat er problemen zullen ontstaan tussen u en uw medewerker. Helaas gebeurt dit in de praktijk nog vaak en komen juridische zaken zoals arbeidscontracten tevoorschijn. Een arbeidscontract die niet up-to-date is of niet  juridisch waterdicht kan dan weleens duur uitpakken. Een goed arbeidscontract opstellen is dus van groot belang. Laat daarom een jurist uw contract controleren. Dan weet u meteen of u het ook moet veranderen.

Wij kiezen voor LegalGuard

Juridische Hulp is een initiatief van Centraal Beheer en wordt uitgevoerd door LegalGuard, beiden onderdeel van Achmea. We bieden hiermee passende oplossingen voor ondernemers die juridische hulp nodig hebben. Voor een vast laag tarief en zonder verdere verplichtingen in de vorm van bijvoorbeeld een abonnement. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Klanten waarderen onze juristen met een 9.1 (2023).

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen 

LegalGuard is een initiatief van Achmea. We bieden hiermee betaalbare en passende oplossingen voor bedrijven met een juridische hulpvraag. Kijk hier als u een juridische vraag heeft over een privé kwestie. 
Deze dienst is voor alle ondernemers die juridische hulp nodig hebben en hier niet voor verzekerd zijn.
Binnen 1 werkdag neemt een gespecialiseerde jurist contact met u op om uw situatie door te spreken. Hij of zij geeft aan welke juridische mogelijkheden er zijn. En maakt afspraken met u over het vervolg. Vervolgens ontvangt u een offerte. Nadat u de offerte heeft goedgekeurd gaat de jurist voor u aan de slag.
 • Arbeidsrecht
 • Huur of verhuur
 • Koop of verkoop van onroerend goed / bedrijfspanden
 • Koop of verkoop van goederen of diensten
 • Incassozaken
 • Verzekeringszaken
 • Contracten
 • VvE

Aangezien onze juristen u helpen, sluit u een overeenkomst met ons voor deze dienst.

Gebruikt u al jaren dezelfde arbeidsovereenkomst? Of wilt u het arbeidscontract van tevoren laten controleren? Juridische zekerheid voor een laag tarief.
Gratis intakegesprek

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn. 

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Misschien ook wat voor u:

persoonlijk juridisch advies

Persoonlijk juridisch advies

U krijgt juridisch advies speciaal voor uw situatie en wat de beste vervolgstappen zijn. Neem contact op om te kijken hoe we u kunnen helpen.