Algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden opstellen of checken

 • Geen rechtsbijstandverzekering nodig
 • Maatwerk; passend bij uw werkzaamheden en mogelijke risico’s
 • Binnen 1 werkdag een gratis intakegesprek
Ook als u geen klant bent
€ 259,-
Vanaf prijs en éénmalig, ex. btw  

Uw keuzes

€ 499,- ex. btw

Algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden opstellen

Voor u als ondernemer zijn eigen algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden erg belangrijk. Maar wat moet er eigenlijk allemaal verplicht in staan? En wel maatwerk graag. Allereerst verdiepen we ons in uw onderneming, want die staat centraal. Welke diensten of producten levert u? En welke risico’s spelen daarbij een rol? Onze gespecialiseerde jurist stelt daarna de voorwaarden voor u op. Een goede omschrijving zorgt dat u bij een geschil niet in de problemen komt. 

€ 259,- ex. btw

Algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden  checken

Heeft u al Algemene Voorwaarden? Twijfelt u of ze nog up-to-date zijn? En of alles erin staat wat erin moet staan. Laat uw voorwaarden beoordelen. Een gespecialiseerde jurist controleert ze en geeft advies waar het beter kan.

Als ondernemer zijn uw eigen algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden erg belangrijk. Laat uw voorwaarden beoordelen. Een gespecialiseerde jurist controleert ze en geeft advies waar het beter kan. 
Hierin legt u vast welke regels gelden voor bijvoorbeeld leveringen, betalingen, verkoop en inkoop. Onder de wettelijke regelgeving van algemene voorwaarden vallen ook leverings­voorwaarden, bezorgvoorwaarden, reparatievoorwaarden en garantie­bepalingen.
Voorwaarden waarbij een koopovereenkomst komt kijken. Onderdelen van de leverings­voorwaarden kunnen zijn: leveringsafspraken, betaalafspraken, het annuleren van een bestelling, de garantie, enz. Met vaste leveringsvoorwaarden hoeft u niet steeds met iedere klant afspraken te regelen.
Laat daarom uw voorwaarden door een jurist beoordelen. Daarmee krijgt u zekerheid. 

Wij kiezen voor Centraal Beheer Juridische Hulp

Centraal Beheer Juridische Hulp is een initiatief van Centraal Beheer en LegalGuard Achmea. Ze biedt passende oplossingen voor bedrijven die juridische hulp nodig hebben. Voor een vast laag tarief. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Klanten waarderen onze juristen met een 8.2.  

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen 

Centraal Beheer Juridische Hulp is een onderdeel van Achmea. Ze biedt betaalbare en passende oplossingen voor bedrijven met een juridische hulpvraag. Kijk hier als u een juridische vraag heeft over een privé kwestie. 
Deze dienst is voor alle ondernemers die juridische hulp nodig hebben en hier niet voor verzekerd zijn.
U krijgt uitstekende juridische hulp die passend is bij uw situatie. Iedere jurist is ervaren op een specifiek specialisme binnen het recht. Ze luisteren goed en helpen u naar een oplossing voor uw situatie.
Binnen 1 werkdag neemt een gespecialiseerde jurist contact met u op om uw situatie door te spreken. Hij of zij geeft aan welke juridische mogelijkheden er zijn. En maakt afspraken met u over het vervolg. Vervolgens ontvangt u een offerte. Nadat u de offerte heeft goedgekeurd gaat de jurist voor u aan de slag.
Ja, dat kan. Er is een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Deze bedenktijd geldt niet meer zodra de jurist is gestart met uw opdracht.
 • Arbeidsrecht
 • Huur of verhuur
 • Koop of verkoop van onroerend goed / bedrijfspanden
 • Koop of verkoop van goederen of diensten
 • Incassozaken
 • Verzekeringszaken
 • Contracten
 • VvE
Bij een onbetwiste incasso heeft u een factuur verstuurd, maar uw klant betaalt niet. En reageert ook niet op de herinnering, zonder daarbij een goede reden te noemen. Dan kunt u de Hulp bij Incasso van Centraal Beheer inschakelen. Bij een betwiste incasso* heeft uw klant klachten over uw dienstverlening. Uw klant vindt dan dat er geen goede dienst of product geleverd is. En wil daarom de factuur niet betalen. Er is dus sprake van een geschil. In dit laatste geval kunt u gebruik maken van de dienst Persoonlijk juridisch advies.

*Onze Hulp bij incasso dienst kan u hierbij niet helpen.
Uw klant betaalt de incassokosten. U betaalt geen kosten als de factuur niet wordt geïnd. U betaalt ook geen kosten als de incasso wel lukt. De kosten worden betaald door uw klant. Er is 1 uitzondering. U betaalt wel kosten als u de opdracht in de tussentijd intrekt.
Stel dat de klant tijdens de incassoprocedure de factuur direct aan u betaalt, dan betaalt u wel de incassokosten. Deze kunt u vervolgens weer verhalen op uw klant. En u betaalt wel kosten als u de opdracht intrekt terwijl het incassotraject al gestart is.
Als ondernemer zijn uw algemene voorwaarden & leveringsvoorwaarden erg belangrijk. Laat een jurist uw voorwaarden beoordelen. Voor een vast laag tarief.
Gratis intakegesprek

    

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. Van professionele en betrouwbare partners. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn.

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Misschien ook wat voor u:

Incassodiensten

Wordt uw factuur niet betaald? Heeft u ook een herinnering gestuurd? En de klant geeft geen reden voor het niet betalen? Neem dan contact op met een jurist.

€ 0,-

Persoonlijk juridisch advies

U krijgt juridisch advies speciaal voor uw situatie en wat de beste vervolgstappen zijn. Neem contact op om te kijken hoe we u kunnen helpen.

Eénmalig € 349,- ex. btw

Overleg met een jurist

Heeft u een eenvoudige juridische vraag? Waar u snel antwoord op wilt? Even snel overleggen of inhoudelijk sparren over een juridisch vraagstuk? Een jurist neemt direct contact met u op.

Eénmalig € 39,- ex. btw