algemene en leveringsvoorwaarden check
€ 289,-
Vanaf prijs, ex. btw  

Algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden opstellen of checken

Een jurist beoordeelt uw voorwaarden

 • Geen rechtsbijstandverzekering nodig
 • Maatwerk; passend bij uw werkzaamheden en mogelijke risico’s
 • Binnen 1 werkdag een gratis intakegesprek
Ook als u geen klant bent

Kies uw module

€ 555,- ex. btw

Algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden opstellen

Voor u als ondernemer zijn eigen algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden erg belangrijk. Maar wat moet er eigenlijk allemaal verplicht in staan? En wel maatwerk graag. Allereerst verdiepen we ons in uw onderneming, want die staat centraal. Welke diensten of producten levert u? En welke risico’s spelen daarbij een rol? Onze gespecialiseerde jurist stelt daarna de voorwaarden voor u op. Zo verkleint u de kans op problemen bij een geschil.

€ 289,- ex. btw

Algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden checken

Heeft u al algemene voorwaarden? Twijfelt u of ze nog up-to-date zijn? En of alles erin staat wat erin moet staan. Laat uw voorwaarden beoordelen. Een gespecialiseerde jurist controleert ze en geeft advies waar het beter kan.

Hierin legt u vast welke regels gelden voor bijvoorbeeld leveringen, betalingen, verkoop en inkoop. Onder de wettelijke regelgeving van algemene voorwaarden vallen ook leverings­voorwaarden, bezorgvoorwaarden, reparatievoorwaarden en garantie­bepalingen.
Voorwaarden waarbij een koopovereenkomst komt kijken. Onderdelen van de leverings­voorwaarden kunnen zijn: leveringsafspraken, betaalafspraken, het annuleren van een bestelling, de garantie, enz. Met vaste leveringsvoorwaarden hoeft u niet steeds met iedere klant afspraken te regelen.

Wij kiezen voor LegalGuard

Juridische Hulp is een initiatief van Centraal Beheer en wordt uitgevoerd door LegalGuard, beiden onderdeel van Achmea. We bieden hiermee passende oplossingen voor ondernemers die juridische hulp nodig hebben. Voor een vast laag tarief en zonder verdere verplichtingen in de vorm van bijvoorbeeld een abonnement. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Klanten waarderen onze juristen met een 9.1 (2023).

088 462 80 80

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen 

LegalGuard is een initiatief van Achmea. We bieden hiermee betaalbare en passende oplossingen voor bedrijven met een juridische hulpvraag. Kijk hier als u een juridische vraag heeft over een privé kwestie. 
Deze dienst is voor alle ondernemers die juridische hulp nodig hebben en hier niet voor verzekerd zijn.
Binnen 1 werkdag neemt een gespecialiseerde jurist contact met u op om uw situatie door te spreken. Hij of zij geeft aan welke juridische mogelijkheden er zijn. En maakt afspraken met u over het vervolg. Vervolgens ontvangt u een offerte. Nadat u de offerte heeft goedgekeurd gaat de jurist voor u aan de slag.
 • Arbeidsrecht
 • Huur of verhuur
 • Koop of verkoop van onroerend goed / bedrijfspanden
 • Koop of verkoop van goederen of diensten
 • Incassozaken
 • Verzekeringszaken
 • Contracten
 • VvE

Aangezien onze juristen u helpen, sluit u een overeenkomst met ons voor deze dienst.

Als ondernemer zijn uw algemene voorwaarden & leveringsvoorwaarden erg belangrijk. Laat een jurist uw voorwaarden beoordelen. Voor een vast laag tarief.
Gratis intakegesprek

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn. 

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Misschien ook wat voor u:

incasso diensten

Incassodiensten

Wordt uw factuur niet betaald? Heeft u ook een herinnering gestuurd? En de klant geeft geen reden voor het niet betalen? Neem dan contact op met een jurist.

persoonlijk juridisch advies

Persoonlijk juridisch advies

U krijgt juridisch advies speciaal voor uw situatie en wat de beste vervolgstappen zijn. Neem contact op om te kijken hoe we u kunnen helpen.

overleg met een jurist

Overleg met een jurist

Heeft u een eenvoudige juridische vraag? Waar u snel antwoord op wilt? Even snel overleggen of inhoudelijk sparren over een juridisch vraagstuk? Een jurist neemt direct contact met u op.