zakelijke lease
€199,-
v.a. ex. btw

Zakelijke auto lease

Dé mobiliteitsoplossing voor uw onderneming

Met zakelijke lease kiest u voor gemak en zekerheid. Voor een vast bedrag per maand rijden uw medewerkers in een nieuwe auto zonder zorgen over beheer, onderhoud en reparatie. Met WagenPlan haalt u meer rendement uit uw zakelijke mobiliteit door:

 • Transparante voorwaarden en duidelijkheid van offerte tot contract
 • Persoonlijke service door een directe lijn met uw mobiliteitsadviseur
 • Kosteloze compensatie CO2-uitstoot voor uw hele wagenpark
Ook als u geen klant bent
In 2021 is Wagenplan wederom verkozen tot beste leasemaatschappij in de categorie Wagenparkbeheerders middelgrote en kleine leasemaatschappijen!

De voordelen van zakelijk leasen

Kiest u voor een zakelijke leaseauto, dan kunt u de euro's die u anders zou investeren in de aanschaf van een wagenpark direct investeren in uw onderneming. En er zijn meer voordelen:
 • Administratieve lastenverlichting: het complete wagenparkbeheer wordt u door de leasemaatschappij uit handen genomen.
 • Gemak: u hoeft alleen het juiste model auto inclusief opties en accessoires door te geven, de rest wordt voor u geregeld.
 • Eenvoudig te budgetteren: alle kosten, behalve brandstof, zijn vooraf bekend.
 • Onderhoud: reparaties van schade, periodiek onderhoud en een eventuele (winter)bandenwissel regelt de leasemaatschappij.
 • Verzekering: alle noodzakelijke verzekeringen zijn geregeld
 • Service: 24/7 pechhulp inclusief vervangend vervoer is bij de prijs inbegrepen.

WagenPlan, een goede keuze

Sinds haar oprichting in 2001 is WagenPlan een innovatieve speler op de leasemarkt. Bij WagenPlan profiteert u van het inkoopvoordeel en de slagkracht van de twee grote moederbedrijven Centraal Beheer en Athlon. Terwijl u ook kunt rekenen op de persoonlijke service van een kleiner bedrijf en de directe lijn met uw eigen mobiliteitsadviseur. 

Leasemaatschappij van het jaar

WagenPlan valt regelmatig in de prijzen bij de verkiezing ‘Leasemaatschappij van het jaar’. Ook dit jaar was het raak met een eerste plaats in de categorie Wagenparkbeheerders middelgrote en kleine leasemaatschappijen.

WagenPlan en duurzaamheid

Binnen het duurzaamheidsbeleid van WagenPlan staat het voorkomen van CO2-uitstoot centraal. Dat begint ermee dat zij haar klanten bewust maakt van de mogelijkheden om dit te voorkomen of te beperken. WagenPlan doet dit door bijvoorbeeld elektrisch leasen en het gebruik van de (elektrische) fiets en brommer te stimuleren. Is voorkomen niet mogelijk, dan zet WagenPlan in op het beperken van de CO2-uitstoot. Bijvoorbeeld via MobiPlan, een alles-in-1-mobiliteitsoplossing waarmee de medewerkers van haar klanten bewuster kunnen reizen. De kosteloze compensatie van de resterende CO2-uitstoot is de laatste stap. Dat doet zij al sinds 2007.

Veelgestelde vragen

Leasen van een auto is te vergelijken met de huur van een auto. U sluit een contract af met een leasemaatschappij. In deze overeenkomst staat dat de leasemaatschappij gedurende een bepaalde periode tegen een bepaalde prijs een leaseauto aan u beschikbaar stelt. Autolease is zowel geschikt voor zakelijk rijden, privé rijden en ZZP’ers.
Aan de hand van de tankgegevens van de leaseauto’s berekent WagenPlan de CO2-uitstoot. De totale uitstoot wordt na afloop van het kalenderjaar gecompenseerd. Dit doet WagenPlan door te investeren in duurzame energie en energiebesparingsprojecten middels de aankoop van zogenaamde CO2-credits oftewel VER’s (Verified Emission Reductions). Elke credit staat voor het compenseren van een bepaalde hoeveelheid CO2. 
De meest voorkomende vorm is operationeel lease. Bij operationeel autolease wordt uw wagenpark door WagenPlan beheerd. Ze nemen daarnaast de financiering voor hun rekening. U stelt zelf, in samenwerking met de leaseadviseur van WagenPlan, uw ideale pakket samen en betaalt maandelijks een vast bedrag. Bij operationele lease is WagenPlan zowel juridisch als economisch gezien de eigenaar van de auto's.
 • De financiering van de auto
 • Allrisk verzekering met Europa dekking
 • Pechhulp in binnen- en buitenland
 • Volledig onderhoud en reparatie
 • Inzittenden verzekering
De prijs is afhankelijk van het merk van de auto, de gewenste accessoires het aantal kilometers per jaar en de looptijd van uw leasecontract.
Voor de uitvoering van deze dienst sluit u een overeenkomst met Wagenplan. Wij bemiddelen hierin door u in contact te brengen met Wagenplan. Voor onze bemiddeling ontvangen wij een vergoeding van Wagenplan.
Ja, onze partner Wagenplan geeft aan ons door wanneer u bij hen een offerte heeft aangevraagd voor zakelijk leasen. En of u de offerte accepteert. Wij krijgen uw contactgegevens. Deze gebruiken wij onder meer voor klantonderzoek.

Meer weten over zakelijke lease?

Wilt u meer informatie over de vele voordelen van zakelijke lease voor u? Wilt u weten of u moet gaan leasen of kopen? Neem dan contact op met een van de mobiliteitsadviseurs van WagenPlan voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Vraag gratis adviesgesprek aan

Meer informatie op de website van WagenPlan

WagenPlan houdt haar klanten en andere geïnteresseerden op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het vlak van de (zakelijke) mobiliteit. Hieronder vindt u een kleine selectie:

Misschien ook wat voor u:

subsidie duurzaam ondernemen

SCIOS Scope 10-keuring

Een SCIOS Scope 10-rapport is vaak vereist om uw bedrijfspand te kunnen verzekeren tegen bijvoorbeeld brand. Kies hier een betrouwbare SCIOS-keuring.