arbeidsovereenkomst opstellen
€ 555,-
éénmalig, ex. btw

Arbeidsovereenkomst opstellen

Een jurist helpt u de afspraken goed vast te leggen

 • Geen rechtsbijstandverzekering nodig
 • Binnen 1 werkdag contact
 • Gratis intakegesprek door een arbeidsjurist
 • Volgens de laatste wet- en regelgeving
Ook als u geen klant bent

Snel een begrijpelijk arbeidscontract laten opstellen

Neemt u een werknemer in dienst? Dan is het verstandig om een jurist de arbeids­over­eenkomst te laten maken. Zo worden de afspraken over werk goed vastgelegd. Ook worden alle belangen goed beschermd. U weet beiden precies wat de afspraken zijn.  

Waarom zou ik een arbeidsovereenkomst laten opstellen? 

Met een arbeidsovereenkomst gaat u een wettelijke verplichting aan met uw medewerker. Een goed contract geeft duidelijkheid voor u en uw werknemer. Laat dit daarom door een jurist opstellen. Dan weet u meteen dat het de juiste overeenkomst is voor uw situatie.

Wij kiezen voor LegalGuard

Juridische Hulp is een initiatief van Centraal Beheer en wordt uitgevoerd door LegalGuard, beiden onderdeel van Achmea. We bieden hiermee passende oplossingen voor ondernemers die juridische hulp nodig hebben. Voor een vast laag tarief en zonder verdere verplichtingen in de vorm van bijvoorbeeld een abonnement. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Klanten waarderen onze juristen met een 9.1 (2023).

088 462 80 80

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen 

LegalGuard is een initiatief van Achmea. We bieden hiermee betaalbare en passende oplossingen voor bedrijven met een juridische hulpvraag. Kijk hier als u een juridische vraag heeft over een privé kwestie. 
Deze dienst is voor alle ondernemers die juridische hulp nodig hebben en hier niet voor verzekerd zijn.
Binnen 1 werkdag neemt een gespecialiseerde jurist contact met u op om uw situatie door te spreken. Hij of zij geeft aan welke juridische mogelijkheden er zijn. En maakt afspraken met u over het vervolg. Vervolgens ontvangt u een offerte. Nadat u de offerte heeft goedgekeurd gaat de jurist voor u aan de slag.
 • Arbeidsrecht
 • Huur of verhuur
 • Koop of verkoop van onroerend goed / bedrijfspanden
 • Koop of verkoop van goederen of diensten
 • Incassozaken
 • Verzekeringszaken
 • Contracten
 • VvE

Aangezien onze juristen u helpen, sluit u een overeenkomst met ons voor deze dienst.

Een werknemer in dienst? Laat een jurist het arbeidscontract maken. De afspraken worden dan goed vastgelegd. U en uw medewerker weten zo waar u aan toe bent.
Gratis intakegesprek

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn. 

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.

Misschien ook wat voor u:

incasso diensten

Incassodiensten

Wordt uw factuur niet betaald? Heeft u ook een herinnering gestuurd? En de klant geeft geen reden voor het niet betalen? Neem dan contact op met een jurist.

persoonlijk juridisch advies

Persoonlijk juridisch advies

U krijgt juridisch advies speciaal voor uw situatie en wat de beste vervolgstappen zijn. Neem contact op om te kijken hoe we u kunnen helpen.