Arbeidsovereenkomst opstellen

 • Geen rechtsbijstandverzekering nodig
 • Binnen 1 werkdag contact
 • Gratis intakegesprek door een arbeidsjurist
 • Volgens de laatste wet- en regelgeving
Ook als u geen klant bent
Laat het arbeidsovereenkomst opstellen door een jurist.
€ 259,-
éénmalig, ex. btw

Snel een betrouwbaar arbeidscontract laten opstellen

Neemt u een werknemer in dienst? Dan is het verstandig om een jurist de arbeids­over­eenkomst te laten maken. Zo worden de afspraken over werk goed vastgelegd. Ook worden alle belangen goed beschermd. U weet beiden precies wat de afspraken zijn.  

Waarom zou ik een arbeidsovereenkomst laten opstellen? 

Met een arbeidsovereenkomst gaat u een wettelijke verplichting aan met uw medewerker. Een goed contract geeft in alle situaties duidelijkheid voor u en uw werknemer. Laat dit daarom door een jurist opstellen. Dan weet u meteen dat het de juiste overeenkomst is voor uw situatie.

Wij kiezen voor LegalGuard

LegalGuard is een initiatief van Achmea en biedt passende oplossingen voor mensen en bedrijven die juridische hulp nodig hebben. Voor een vast laag tarief. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Klanten waarderen onze juristen met een 8.2.  

Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen 

LegalGuard is een onderdeel van Achmea en biedt betaalbare en passende oplossingen voor mensen en bedrijven die juridische hulp nodig hebben. 
Voor iedereen die juridische hulp nodig heeft, maar hier niet voor verzekerd is.
U krijgt de beste juridische hulp die passend is bij uw situatie. De juristen zijn allemaal specialisten op hun rechtsgebied en hebben ruime ervaring. Ze luisteren goed en helpen u naar een oplossing voor uw situatie.
Binnen 1 werkdag neemt een gespecialiseerde jurist contact met u op. De jurist bespreekt uw situatie met u. Hij of zij geeft aan welke juridische mogelijkheden er zijn en maakt met u afspraken over het vervolg. De jurist houdt u altijd op de hoogte.
Ja, dat kan. Er is een wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Deze bedenktijd geldt niet meer zodra de jurist daadwerkelijk is gestart met uw opdracht. 
Bij ons vindt u specialisten voor:
 • Arbeidsrecht
 • Huur of verhuur
 • Koop of verkoop van onroerend goed / bedrijfspanden
 • Koop of verkoop van goederen of diensten
 • Incassozaken
 • Verzekeringszaken
 • Contracten
 • VvE
Een werknemer in dienst? Laat een jurist het arbeidscontract maken. De afspraken worden dan goed vastgelegd. U en uw medewerker weten zo waar u aan toe bent.
Gratis intakegesprek

    

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. Van professionele en betrouw­bare partners. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn.

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op .

Misschien ook wat voor u:

Incasso diensten van LegalGuard

Onbetwiste incassodiensten

Wordt uw factuur niet betaald? Heeft u ook een herinnering gestuurd? En de klant geeft geen reden voor het niet betalen? Neem dan contact op met een jurist.

€ 0,-

Incasso diensten van LegalGuard

Persoonlijk juridisch advies

U krijgt juridisch advies speciaal voor uw situatie en wat de beste vervolgstappen zijn. Neem contact op om te kijken hoe we u kunnen helpen.

Eénmalig € 299,- ex. btw

online compliance software

Compliancemanagement software

Ieder bedrijf heeft te maken met keuringen en certificeringen. Met deze online software bewaart u ze handig op 1 plek en krijgt u meldingen wanneer er wat moet gebeuren. 

Vanaf € 30,- per maand ex. btw