Financiële zekerheid voor uw nabestaanden

Met onze Overlijdens­risico­verzekering is dat zo geregeld

  • Vanaf € 1,30 per maand
  • Makkelijk online afsluiten
  • Snelle medische acceptatie
Gezin op springkussen
8,5*
Dit cijfer geven onze klanten

Waarom een overlijdensrisicoverzekering?

Met een overlijdens­risico­verzekering (ORV) krijgen uw nabestaanden eenmalig een bedrag als u overlijdt. Met dat bedrag kunnen ze tijdelijk het wegvallen van uw inkomen opvangen. En de kosten blijven betalen. Zoals de kinderopvang, de studie van uw kinderen, het aflossen van de hypotheek of het betalen van de huur. U bepaalt zelf welk bedrag u wilt verzekeren. En hoelang de verzekering loopt. Al vanaf een paar euro per maand geeft u uw nabestaanden financiële zekerheid.

Het gemak van onze Overlijdens­risico­verzekering

We helpen u bij het kiezen van een verzekering die bij u past. Afsluiten doet u eenvoudig online of via uw adviseur. U ziet meteen wat het u kost. Wilt u uw verzekering aanpassen? Dat is altijd mogelijk zonder kosten. En bij een overlijden maken we de uitkering snel in orde.
Meer over onze Overlijdensrisicoverzekering

We verzekeren bijna iedereen

We helpen u bij het kiezen van de verzekering die bij u past. Afsluiten doet u een eenvoudig online of via uw adviseur. Bij Centraal Beheer kiest u bij de start van de verzekering hoe u de premie wilt betalen: met een vaste premie of met een variabele premie. U ziet meteen wat het kost.
Wilt u de verzekering aanpassen? Dat is altijd mogelijk zonder kosten. En bij een overlijden maken we de uitkering snel in orde.
Bekijk de voorwaarden en formulieren

Dit zeggen onze klanten