Zo regelt Monique het

"De overlijdens­risico­verzekering geeft ons rust."

Monique (42): "Mijn partner Simon (43) en ik houden eigenlijk niet zo van ver vooruitkijken. We hebben natuurlijk wel een beeld van onze financiële situatie. Maar we hebben nooit lang stilgestaan bij de gevolgen als 1 van ons overlijdt. Een tijdje geleden is een goede vriend van ons overleden. Zijn vrouw kon helaas niet in het huis blijven wonen dat ze samen hadden. Dat zette ons aan het denken."

"Op het moment dat je een dierbare kwijtraakt, ben je in eerste instantie niet met geldzaken bezig. Maar daarna ging ik toch naar mijn eigen situatie kijken: heb ik het zelf eigenlijk wel goed geregeld voor mijn nabestaanden? Ik heb toen onze financiële situatie in kaart gebracht. Daaruit bleek dat de woonlasten te hoog zouden worden als ik overlijd. Onze woonlasten zijn € 1.250,- per maand. Daarom ging ik op zoek naar mogelijkheden om dit risico op te vangen."
We hoeven ons geen zorgen te maken over de financiën als ons wat overkomt.
"Het afsluiten van een overlijdens­risico­verzekering was de meest logische keuze. Via de handige rekenhulp en aan de telefoon hielp Centraal Beheer me met het kiezen van de beste verzekering voor ons. We sloten een verzekering af op mijn leven. Als ik overlijd, ontvangt Simon een bedrag. Daarmee kan hij 10 jaar de woonlasten betalen. Ik heb gekozen voor een vaste premie. Zo weet ik elke maand welk bedrag ik moet betalen.”

“De overlijdens­risico­verzekering geeft ons rust. We weten nu dat we ons geen zorgen hoeven te maken over de financiën als ons wat overkomt."

De verzekering van Monique

Verzekerd bedrag € 150.000,-
Vorm Gelijkblijvend
Looptijd 30 jaar
Aantal levens 1
Premievorm Vast
Premie € 22,17

Bereken zelf uw premie

Weten wat uw premie is? U berekent het in 2 minuten met onze handige rekenhulp.