Ieder een eigen ORV

Hellen (37) en Ruud (35) wonen met hun 2 kinderen (5 en 3 jaar) in een huurwoning in Arnhem.

Hellen: “Na een aantal jaren in het buitenland te hebben gewoond, besloten we weer terug te gaan naar Nederland. We wilden graag in onze geboorteplaats Arnhem wonen. Helaas konden we daar geen betaalbaar koophuis vinden. Daarom besloten we te gaan huren”.

Ruud: “Hellen begon al vaker over het afsluiten van een overlijdens­risico­verzekering. We hebben er goed over nagedacht. En gekozen voor 2 aparte verzekeringen. Nu we de verzekeringen hebben afgesloten voelt het als een opluchting. Mocht 1 van ons wegvallen, dan wordt een bedrag uitgekeerd. Hierdoor kan de rest van het gezin zonder financiële zorgen in ons huurhuis blijven. De verzekering van de ander loopt gewoon door. Daarmee is er ook een bedrag beschikbaar voor de studie van de kinderen. Mocht dit nodig zijn. Het geeft rust dat alles zo goed geregeld is voor ons en de kinderen”.

De verzekeringen van Hellen en Ruud

Looptijd
Hellen en Ruud blijven voorlopig in het huurhuis wonen. Daarom hebben ze gekozen voor een looptijd van 25 jaar. Dan zijn de kinderen ook financieel zelfstandig.

Gekozen verzekerd bedrag
Hellen en Ruud willen met deze verzekering 5 jaar lang de huur kunnen betalen. Daarom kozen ze ieder voor een verzekerd bedrag van € 50.000,- 

Gekozen verzekeringsvorm
Gelijkblijvend verzekerd bedrag 

Premie per maand
De verzekering die uitkeert als Hellen overlijdt: € 4,73
De verzekering die uitkeert als Ruud overlijdt: € 4,11

Bereken zelf uw premie

Weten wat uw premie is? U berekent het in 2 minuten met onze handige rekenhulp.