Lang leve de vrijmarkt!

5 tips voor een succesvolle verkoop

Een mooi aangeklede kraam valt op. Dus ga lekker aan de slag met slingers, vlaggetjes en ballonnen. En vergeet natuurlijk uzelf niet! Zet een grappige hoed op. En duik eens in uw kledingkast voor oranje kleding.
Heeft u veel kleine prullen die u wilt verkopen? Maak dan een grabbelton. Maak kleurrijke pakjes en laat bezoekers grabbelen voor een klein bedrag. Vooral kinderen vinden dit heel leuk!
Doe net als de groenteboer op de markt en prijs uw spullen aan. Schreeuw er lekker op los! Of maak grappige rijmpjes of zing leuke teksten over de spullen die u verkoopt. En wie weet: misschien wordt u ontdekt als het nieuwe zangtalent van Nederland!
Wist u dat de verkoop van tompoucen tijdens Koningsdag stijgt met 600%?! Bepaal daarom van tevoren wat u gaat verkopen. Is er veel belangstelling voor? Verkoopt u spullen die niemand anders verkoopt? Dan is succes verzekerd!
Wilt u geen spullen verkopen? Gooi dan uzelf in de strijd! Speel ‘de levende jukebox’: voor geld een liedje op verzoek zingen. Of verkleed uzelf als een bekend persoon en ga voor geld op de foto. Of wat dacht u van liefdesbrieven op verzoek schrijven? Wie weet maakt u Koningsdag voor iemand anders wel erg bijzonder!