Auto op weg

Moet u nu echt uw auto verkopen? 9 tips

U rijdt in uw droomauto. Al Jaren. Eigenlijk te lang. Nu moet u echt een andere. Maar hoe neemt u afstand van uw auto? Bekijk onze tips om uw auto te verkopen. 

Onderweg 14 jun 2018 3 minuten

Ga uw auto zelf verkopen met onze tips

Misschien denkt u: 'Ik heb geen tips nodig om mijn auto te verkopen.' En gaat u naar een online auto-opkoper die graag uw auto wil verkopen. Maar ja, soms betalen die weinig. Veel minder dan dat uw auto waard is. U kunt ook naar garages gaan. Die hebben het echter heel druk. Zo druk dat ze misschien zeggen: doe het zelf maar. Graag, denkt u. Wat weet zo'n garage nu van uw auto? Die kunnen hem nooit zo goed aanprijzen als u. Zeker met onze tips om een auto te verkopen.

Infographic tips auto verkopen

Kijk al naar een nieuwe

Wilt u later makkelijk afscheid nemen van uw auto? Kijk dan al naar een nieuwe. Als u een advertentie plaatst voor uw huidige auto, kunt u meteen andere advertenties bekijken. U weet wat u wilt: net zo’n soort auto als die van nu. Maar dan ruimer. Beter. En misschien mooier. In het begin denkt u misschien, zo’n auto vind ik nooit. Maar dat valt mee. Echt waar. Ineens ziet u een auto die nog mooier is. Beter. Ruimer. Uw nieuwe droomauto.

Spreek over de mooie tijd

Als u een nieuwe auto heeft gevonden, neemt u misschien makkelijker afscheid. En is het prima dat uw oude auto een nieuwe eigenaar krijgt. Laat dit niet merken als er een koper komt. Heb het over de mooie jaren dat u met de auto had. Prijs hem enthousiast aan. Grote kans dat de koper ja zegt. Nog even de auto overschrijven. De verzekering oversluiten. En hup, de nieuwe droomauto in. Van deze zal u nooit afscheid nemen. Zegt u nu.