Kiezen voor Centraal Beheer

Eenvoudig zelf online regelen

U mag uw pensioenuitkering regelen bij een pensioenaanbieder naar keuze. Het hoeft dus niet de pensioenuitvoerder te zijn waar het pensioenkapitaal is opgebouwd. Bij sommige pensioenaanbieders kunt u het zelf regelen. Bij veel andere pensioenaanbieders kan het alleen via een adviseur. Bij Centraal Beheer kunt u het eenvoudig zelf online regelen.
Het is verstandig om pensioenuitkeringen van verschillende pensioenaanbieders met elkaar te vergelijken. De keuzemogelijkheden en de hoogte van de uitkering kunnen per aanbieder verschillen. En een klein verschil in het maandbedrag kan over de hele uitkeringsperiode een groot verschil zijn.

Het is ook belangrijk om de kosten voor het afsluiten van uw pensioen te bekijken. Hoeveel betaalt u aan de pensioenaanbieder? En hoe hoog zijn de bemiddelings- en advieskosten van een adviseur?

Past 'Centraal Beheer' bij u?

Past mogelijk bij u

  • U wilt zelf uw pensioen online afsluiten.
  • U heeft vertrouwen in Centraal Beheer.
  • U wilt een vaste pensioenuitkering.

Past mogelijk niet bij u

  • U wilt een variabele pensioenuitkering.
  • U wilt een pensioenuitkering die de eerste jaren lager is.

Hoe regelt u een pensioen bij Centraal Beheer?

Heel eenvoudig, u regelt dit gewoon online. U vult enkele gegevens in over uzelf en over uw pensioenkapitaal. U ziet dan direct hoe hoog uw pensioenuitkering is. U maakt uw keuze en sluit Garantie Inkomen Pensioen af.