Notaris­service

Vind makkelijk en snel een betaalbare notaris

  • Een betrouwbare notaris in uw regio
  • Vaste prijs, inclusief alle kosten
  • Binnen 24 uur een aanbod
Voor de uitvoering van deze dienst sluit u een overeenkomst met Nationale Notaris. Centraal Beheer bemiddelt hierin.
notarisservice
Heeft u een woning gekocht? Of gaat u uw hypotheek oversluiten? Dan heeft u een notaris nodig om de aktes op te maken. Centraal Beheer helpt u graag bij het vinden van een goede en betaalbare notaris. Voor deze service werken we samen met Nationale Notaris, een landelijk netwerk van notarissen.

Zo makkelijk is het:

U vult uw gegevens in en geeft aan welke aktes u door de notaris wilt laten opstellen.
In het aanbod staat welke notaris u goed kan helpen. Ook de prijsafspraak staat erin. U accepteert het aanbod door op de e-mail te reageren.
De Nationale Notaris laat u weten welke documenten er nodig zijn. Nadat u die heeft opgestuurd, ontvangt u de aktes alvast. Die neemt u rustig door. Ondertussen regelt de Nationale Notaris een afspraak voor de ondertekening.
Als alles in orde is, gaat u naar het notariskantoor. De notaris licht de aktes toe en u ondertekent ze. Daarna zorgt de Nationale Notaris voor de verdere afhandeling. Daar heeft u geen omkijken naar.

Waar kunt u de Notaris­service voor gebruiken?

Nieuwe woning kopen

Nieuwe woning kopen

Als u een woning koopt, stelt de notaris de leveringsakte en de hypotheekakte op. Deze aktes ondertekent u bij de notaris op kantoor. 

Totaalprijs: € 1.319,-.

Hypotheek oversluiten

Koopovereenkomst opstellen

Koopt u een woning zonder de hulp van een makelaar? Dan kunt u de koopovereenkomst laten opstellen door de notaris. 

Totaalprijs: € 175,-*.

Koopovereenkomst opstellen

Hypotheek oversluiten

Wilt u alleen een hypotheek oversluiten? Ook dan stelt de notaris een hypotheekakte op en tekent u deze bij de notaris. 

Totaalprijs € 820,-.

* In combinatie met de leverings- en hypotheekakte. Voor een woning in Amsterdam is de prijs € 350,-. Dat heeft te maken met het ‘Amsterdams model’, waarbij u ook naar de notaris moet voor de ondertekening van de ‘voorlopige’ koopovereenkomst.

De prijs is inclusief alle kosten

De prijzen hierboven zijn totaalprijzen, inclusief btw. Er zijn geen bijkomende kosten. U komt dus achteraf niet voor verrassingen te staan. 

Over onze partner Nationale Notaris

Nationale Notaris maakt notariële diensten zo laagdrempelig mogelijk. De organisatie heeft een landelijk netwerk van notarissen. Op dit moment zijn er ongeveer 50 betrouwbare notariskantoren in Nederland aangesloten. Lees meer over Nationale Notaris.

Veelgestelde vragen

Als u een woning koopt en daarvoor een hypotheek afsluit, heeft u een leveringsakte en hypotheekakte nodig. Wilt u alleen een hypotheek oversluiten? Dan heeft u alleen een hypotheekakte nodig. 

Koopt u een woning zonder makelaar? Dan moet u zelf voor de ‘voorlopige’ koopovereenkomst zorgen. Voor woningen in Amsterdam mag alleen een notaris de ‘voorlopige’ koopovereenkomst opstellen. Ook hierbij helpt de Notarisservice u. 

Mensen helpen doen we al meer dan 110 jaar. We zoeken steeds naar mogelijkheden om onze klanten nog meer gemak te bieden. Vanuit die gedachte ontwikkelen we steeds meer diensten waarmee we mensen verder helpen. Met de Notaris­service zorgen wij voor een betrouwbare notaris in uw regio. 
Nee. De Notaris­service is voor iedereen die op zoek is naar een notaris. U hoeft dus geen klant van Centraal Beheer te zijn om er gebruik van te maken.
Voor deze dienst sluit u een overeenkomst met Nationale Notaris. De rekening ontvangt u van de notaris met wie u een afspraak heeft. U betaalt de afgesproken totaalprijs dus aan de notaris. Centraal Beheer bemiddelt door u in contact te brengen met Nationale Notaris. Hiervoor ontvangen wij een vergoeding van Nationale Notaris. 
Nationale Notaris ontvangt van ons alléén de gegevens die u invult op het formulier om een afspraak te maken. Het gaat om uw naam, huidige en eventueel nieuwe woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer. Nationale Notaris geeft aan ons door bij welk notariskantoor u een gesprek heeft gehad. Ook geeft Nationale Notaris het aan ons door als een afspraak is geannuleerd. Deze gegevens gebruiken wij onder meer voor klantonderzoek.
Voor meer informatie kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met Nationale Notaris, gevestigd in Utrecht. E-mail naar: info@nationalenotaris.nl of bel naar telefoonnummer +31 30 24 25 672.
Wij en onze partners proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over het antwoord op uw vraag of de afhandeling van uw klacht. Dan kunt u voor meer informatie terecht op het Europese platform voor alternatieve geschilbeslechting. Of stuur een e-mail naar diensten@centraalbeheer.nl.
Voor de uitvoering van deze dienst sluit u een overeenkomst met Nationale Notaris. Centraal Beheer bemiddelt hierin.