Vrouw tussen verhuisdozen kijkt op mobiel

Manieren om uw hypotheek af te sluiten

Verschillende mensen, verschillende wensen. Ook bij het afsluiten van een hypotheek. De een regelt het liefst alle financiële zaken zelf. De ander laat dat liever doen. Voor al die mensen heeft Centraal Beheer een oplossing. Welke manier past bij u? 

Geldzaken 14 jun 2022 2 minuten

Hypotheek afsluiten via een adviseur

Wilt u graag persoonlijk met iemand aan tafel zitten om te praten over uw wensen en mogelijkheden? Dan kunt u het beste een afspraak maken met een financieel adviseur over het aanvragen van uw hypotheek. De adviseur bespreekt met u de mogelijkheden voor financiering van de woning die u op het oog hebt. Uw adviseur kijkt goed met u mee wat uw wensen en verwachtingen zijn, ook in de toekomst. U krijgt dus een breed financieel plaatje en weet precies wat uw mogelijkheden zijn. Uw adviseur vraagt ook uw hypotheek aan.

Zelf online uw hypotheek aanvragen

Heeft u kennis van hypotheken en financiële producten en slaagt u voor de Kennis- en ervaringstoets? Dan kunt zelf online uw hypotheek aanvragen. U maakt zelf de keuze welke hypotheekvorm u kiest, welke rentevast periode en welke looptijd. U regelt zelf de aanvraag en verzorgt de benodigde documenten. Heeft u voor het aanvragen de Hypotheek Academie gevolgd en bent u geslaagd voor de toets? Dan hoeft u bij de aanvraag de kennis- en ervaringstoets niet te maken. 

vrouw achter laptop

Doe de Hypotheek Academie

Welke vorm bij u past en welke vorm u kiest om uw hypotheek af te sluiten, het is altijd nuttig om te weten waar u over praat. Volg daarom de Hypotheek Academie van Centraal Beheer. In 1,5 uur leert u over allerlei onderwerpen die te maken hebben met een hypotheek. Bijvoorbeeld hypotheekvormen, belastingaangifte en aflossen. Zo gaat u altijd goed voorbereid aan de slag met uw hypotheek. Met of zonder adviseur!