Juridische dienstverlening

Zakelijke dienstverlening voor iedere ondernemer

Als ondernemer wilt u doen waar u goed in bent: ondernemen. Dan wilt u 1 centrale plek waar u terecht kunt voor alle diensten rondom juridische hulp en juridische diensten.

Over juridische dienstverlening

In de Ondernemerswinkel vindt u diverse juridische diensten van onze professionele partner. Vooraf een vaste prijs én snel hulp.

overleg met een jurist

Overleg met een jurist

Heeft u een eenvoudige juridische vraag? Waar u snel antwoord op wilt? Even snel overleggen of inhoudelijk sparren over een juridisch vraagstuk? Een jurist neemt direct contact met u op!

Eénmalig € 45,- ex. btw

leveringsvoorwaarden en algemene voorwaarden check

Algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden 

Als ondernemer zijn uw algemene voorwaarden en leveringsvoorwaarden erg belangrijk. Laat een jurist uw voorwaarden opstellen of beoordelen. Voor een vast laag tarief.

Vanaf € 289,- ex. btw

arbeidsovereenkomst laten opstellen

Arbeidsovereenkomst opstellen

Neemt u iemand in dienst? Laat een jurist een arbeidscontract opstellen. Zo worden alle belangen beschermd en worden de afspraken over werk goed vastgelegd. 

Eénmalig € 555,- ex. btw

 

persoonlijk juridisch advies

Persoonlijk juridisch advies

Juridisch advies speciaal voor uw situatie. Een jurist bekijkt wat de beste vervolgstappen voor u zijn. Neem contact met ons op voor een koste­loos intakegesprek.  

Eénmalig € 410,- ex. btw

opstellen en onderhandelen vaststellingsovereenkomst

Persoonlijke juridisch advies & Onderhandelen

U en uw werknemer willen uit elkaar. Dat kan via een vaststellingsovereenkomst. Laat een jurist u adviseren en voor u onderhandelen.

Eénmalig € 1.225,- ex. btw

koopcontract laten controleren

Koopcontract laten controleren

Gaat u een belangrijke, grote aankoop doen? Bijvoorbeeld een nieuw bedrijfspand? Laat een jurist uw koopcontract controleren. Zo kent u de risico’s van het contract.

Eénmalig € 289,- ex. btw

 

Onderhandelen door een jurist

Arbeidscontract laten controleren

Gebruikt u al jaren dezelfde arbeids­over­eenkomst? Of wilt u het arbeidscontract vooraf laten controleren? Juridische zekerheid voor een laag tarief.

Eénmalig € 289,- ex. btw

Huurcontract laten controleren

Huurcontract controleren

Een pand verhuren? Of huurt u zelf een bedrijfspand? Laat een jurist het huurcontract controleren. Zo weet u precies waar u voor tekent en waar u aan toe bent.

Eénmalig € 289,- ex. btw

Juridische procedure voeren

Hulp bij incasso

Heeft u naast de factuur ook een betalingsherinnering gestuurd? Dan wordt het tijd dat gespecialiseerde juristen helpen met het innen van uw factuur. 

Wat is de Ondernemerswinkel?

De Ondernemerswinkel is een platform met zakelijke diensten en oplossingen. Voor situaties en vragen waar u in uw dagelijks werk tegen aanloopt en wat hulp bij kunt gebruiken. U betaalt achteraf. U hoeft nog geen klant bij ons te zijn. 

Centraal Beheer-kwaliteit

Wij kozen alvast uitstekende leveranciers voor u uit de markt. Dan heeft u daar geen omkijken naar. 

Altijd een oplossing

Niet tevreden? En komt u er met de leverancier niet uit? Dan bemiddelen wij. En helpen we zoeken naar een oplossing waarmee u tevreden bent. 

Binnen 1 werkdag contact

U heeft een situatie die u zo snel mogelijk wilt afronden. Na uw bestelling neemt de leverancier binnen één werkdag contact met u op.