Kies zelf uw korting

Korting via uw werkgever

Bij Centraal Beheer heeft 80% van werkend Nederland recht op collectiviteitskorting. U krijgt korting op onze verzekeringen als u werkt bij een bedrijf waar wij kortingsafspraken mee hebben. De korting die u krijgt geldt ook voor uw partner of kinderen. En gaat u met pensioen? Dan kunt u gebruik blijven maken van de korting via uw laatste werkgever.

Bekijk of u korting krijgt via uw werkgever

No-claimkorting

U betaalt minder voor uw Motorverzekering als u geen schade meldt. Hoe meer jaren u zonder schade rijdt, hoe hoger de korting die u krijgt. Dit heet de no-claimkorting of de Bonus Malus korting. Lees hier meer over de no-claimkorting.

Bekijk uw schadevrije jaren

Eigen risico korting

Uw Motor­verzekering is goedkoper als u kiest voor een eigen risico. U betaalt dan een deel van de schade zelf. U betaalt nooit meer dan het bedrag dat u heeft gekozen als eigen risico. U kunt kiezen uit een eigen risico van:
  • € 300,-
  • € 150,-
  • € 0,-
U ziet in de premieberekening wat het eigen risico betekent voor uw premie.

Winterstop korting

U krijgt korting op uw Motor­verzekering als u kiest voor de optie winterstop. Schade aan uw eigen motor door aanrijdingen zijn in de periode van 1 december tot 1 maart dan niet verzekerd. Schade door vandalisme en relletjes is wel verzekerd. Ook bent u in deze periode gewoon verzekerd voor schade aan anderen (WA). Heeft u de dekking Brand-, storm- en natuurschade of de dekking Diefstal en Inbraak? Dan lopen deze dekkingen tijdens de winterstop gewoon door. Vink winterstop aan in de premieberekening. En u ziet gelijk wat u bespaart.