Speed pedelec verzekering

Uw high speed e-bike goed verzekerd

  • Binnen 1 jaar total loss of gestolen? U krijgt de aanschafwaarde terug
  • Helm en accessoires standaard meeverzekerd
  • Hulp bij schade na een ongeluk
U verzekert uw speed pedelec, helm en accessoires goed met de Bromfietsverzekering van Centraal Beheer. Heeft u schade? Wij regelen de reparatie van uw fiets en betalen de rekening. Heeft u hulp nodig na een verkeersongeval? Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. In Nederland en in het buitenland.

Alles over het verzekeren van uw speed pedelec

U kunt met uw speed pedelec of high speed e-bike tot wel 45 km per uur fietsen. Uw speed pedelec of high speed e-bike heeft een kentekenplaatje. Net zoals scooters en bromfietsen. Uw speed pedelec valt hierdoor in de categorie bromfietsen. Daarom is het verplicht om een WA-verzekering af te sluiten. U verzekert dan schade die u met uw speed pedelec veroorzaakt aan een ander. In Nederland en in het buitenland. En heeft u hulp nodig na een verkeersongeval? Wij staan 24 uur per dag voor uw klaar.
Wordt uw speed pedelec of high speed e-bike binnen 1 jaar na aankoop gestolen? Dan krijgt u de aanschafwaarde terug. De aanschafwaarde is het bedrag dat u voor uw speed pedelec betaalde. Het maakt niet uit of u de fiets nieuw of 2e hands kocht.

U verzekert ook schade door brand, storm en natuur

Schade aan uw speed pedelec kan ontstaan zonder dat iemand daaraan schuldig is. Daarom verzekert u uw speed pedelec met onze WA+ Bromfietsverzekering voor de gevolgen van brand, storm en natuur. Ook schade door omgevallen bomen of een botsing met loslopende dieren is verzekerd.
De All Risk Bromfietsverzekering is de meest uitgebreide verzekering. U verzekert niet alleen schade aan anderen en diefstal van uw speed pedelec. U bent ook verzekerd als u schade heeft aan uw speed pedelec door een aanrijding. Of als uw speed pedelec in het water terechtkomt of omvalt door bijvoorbeeld een bal.

Binnen 1 jaar na aankoop krijgt u de aanschafwaarde

Is uw speed pedelec of high speed e-bike binnen 1 jaar total loss? Dan krijgt u de aanschafwaarde terug. De aanschafwaarde is het bedrag dat u voor uw speed pedelec betaalde. Het maakt niet uit of u de fiets nieuw of 2e hands kocht.
Onze Bromfietsverzekering heeft geen standaard eigen risico. Wilt u minder premie betalen? Dan kunt u kiezen voor een eigen risico van:
  • € 150,-
  • € 300,-

Pas uw eigen risico aan wanneer u wilt

U kiest uw eigen risico bij het afsluiten van uw Bromfietsverzekering. U kunt uw eigen risico ook tussentijds aanpassen.

U verzekert uw speed pedelec goed met onze Bromfietsverzekering

U kunt veilig de weg op met onze WA, WA+ of All Risk Bromfietsverzekering. Bekijk onze Bromfietsverzekering en lees meer over de verzekering voor uw speed pedelec.

Zijn de accessoires van mijn high speed e-bike verzekerd?

Ja, bij de WA+ en All Risk Bromfietsverzekering zijn accessoires standaard meeverzekerd. Met accessoires bedoelen we alles wat op of aan uw speed pedelec zat toen deze nieuw uit de winkel kwam. Of accessoires die u er daarna op monteerde.

In de voorwaarden leest u precies wat u verzekert met onze Bromfietsverzekering.

Polisvoorwaarden

U vindt de voorwaarden van uw Bromfietsverzekering ook in Mijn Centraal Beheer.

Informatiedocument

U ziet de belangrijkste kenmerken van onze Bromfietsverzekering in 1 oogopslag. Elke verzekeraar gebruikt dezelfde kaart met icoontjes en korte tekstjes. U kunt dus makkelijk onze Bromfietsverzekering vergelijken.

Bekijk informatiedocument Bromfietsverzekering
Op www.vanatotzekerheid.nl leest u meer over verzekeringen. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Op deze 2 websites vindt u heldere, praktische en onafhankelijke informatie.