Caravanverzekering

Het hele jaar goed verzekerd

  • Op de camping, onderweg en in de stalling
  • Uw caravan en alle spullen in uw caravan verzekerd
  • Tot 3 jaar uw aanschafwaarde terug bij total loss en diefstal (WA+ Beperkt Casco en All Risk)
Binnen 1 minuut berekend
U verzekert uw caravan uitstekend tegen schade met onze uitgebreide Caravan­verzekering. In heel Europa, Turkije, Israël, Marokko en Tunesië. Heeft u schade aan uw caravan? Wij helpen u snel weer op weg. U kunt 7 dagen per week, 24 uur per dag bij ons terecht. Bij ons heeft u geen opzegtermijn. U kunt uw verzekering elk moment opzeggen.

U heeft invloed op de premie van uw Caravanverzekering

  • U betaalt minder als u kiest voor een eigen risico.
  • U betaalt minder als u ervoor kiest om uw schade te laten repareren door een garage uit ons netwerk.

Stel uw Caravanverzekering samen

U kunt uw Caravanverzekering zelf samenstellen uit 1 of meer van deze dekkingen.

U verzekert uw caravan uitstekend voor diefstal. Ook accessoires van uw caravan zoals de voortent, luifel en mover zijn verzekerd. En worden uw sleutels gestolen? Dan betalen wij de kosten voor nieuwe sloten en sleutels. Ook schade na een inbraak in uw caravan is verzekerd.
Over Diefstal en inbraak
Schade aan uw caravan kan ontstaan zonder dat iemand daaraan schuldig is. U verzekert uw caravan tegen de gevolgen van brand, storm en natuur. Ook schade door omgevallen bomen of een vloedgolf is verzekerd.
Over brand en storm
U bent ook verzekerd als er bijvoorbeeld door een bal een deuk in uw caravan komt. En schade door eigen schuld is verzekerd. Bijvoorbeeld als u ergens tegenaan botst tijdens het parkeren op een krappe campingplaats.
Over Aanrijding en vandalisme
Pech onderweg? Vervelend! Gelukkig kunt u altijd op ons rekenen. Wij komen u helpen. Dag en nacht. Of u nu onderweg bent of voor uw eigen voordeur staat. 
Over Pechhulp
Hulpverlening buitenland verzekert u van hulp bij pech met uw caravan in Europa. Dag en nacht. Wij regelen snel hulp. En we betalen voor die hulp. Lukt het ons niet om ervoor te zorgen dat u binnen 2 werkdagen weer veilig kunt rijden? Dan kijken wij samen met u naar een goede oplossing. Wij huren bijvoorbeeld een andere auto voor u. Of we regelen dat u een nacht in een hotel kunt slapen.
Over Hulpverlening buitenland
Heeft u een ongeluk gehad? En wilt u dat de persoon die aansprakelijk is de schade betaalt? Dan is het prettig als u hierover juridisch advies kunt vragen aan een specialist. Dit noemen we rechtsbijstand. Met Rechtsbijstand Verkeer en medisch bent u voor alle situaties in het verkeer verzekerd van rechtsbijstand. Ook uw gezinsleden zijn verzekerd.
Over Rechtsbijstand

Tips en inspiratie uit ons magazine

Caravan op pad

Met de camper of caravan op pad: plakken maar!

80, 90, 100… Bingo! Soms ziet u ronde stickers met deze getallen op caravans, vouwwagens en campers. Maar in welke landen in Europa moet u nu zo'n sticker op uw aanhanger of camper plakken? En wat betekenen al die stickers eigenlijk?

Caravan camping

Check uw caravanbanden

Bij veel caravanschades is een klapband de oorzaak. Ook al gebruikt u uw caravan maar 1 keer per jaar: de banden slijten juist snel door uitdroging. Waar moet u allemaal op letten?

Op vakantie met de caravan

De leukste apps voor een caravanvakantie

Gaat u met de caravan op vakantie? Bekijk dan deze leuke en handige apps.

In de voorwaarden hieronder leest u precies wat u verzekert met onze Caravan verzekering.

Polisvoorwaarden

U vindt de voorwaarden van uw Caravanverzekering ook in Mijn Centraal Beheer.  

Informatiedocument

U ziet de belangrijkste kenmerken van onze Caravan­verzekering in 1 oogopslag. Elke verzekeraar gebruikt dezelfde kaart met icoontjes en korte tekstjes. U kunt onze Caravan­verzekering dus gemakkelijk vergelijken.

Bekijk informatiedocument
Op www.vanatotzekerheid.nl leest u meer over verzekeringen. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Op deze 2 websites vindt u heldere, praktische en onafhankelijke informatie.