Beleggen makkelijk video

Makkelijk, verantwoord en vertrouwd beleggen

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Dat vinden we bij Centraal Beheer ook. Daarom maken we beleggen zo makkelijk mogelijk. Fondsbeheerders Aart en Jeroen vertellen u hoe we dat doen.  

Geldzaken 2 mrt 2020 2 minuten
Beleggen makkelijk video

Jaren ervaring in beleggen

Een heel team van beleggingsexperts beheert de beleggingsfondsen van Centraal Beheer. Deze experts zijn onderdeel van Achmea Investment Management (Achmea IM). Een van de grootste fondsbeheerders van Nederland. In totaal beheert Achmea IM meer dan 142 miljard euro.

Beginnen in 3 stappen

Nieuwsgierig geworden naar beleggen bij Centraal Beheer? Kies tussen Gemaksbeleggen en Fondsbeleggen en open in 3 eenvoudige stappen een beleggingsrekening.

Download ook onze handige app. Beleggen met de app is overzichtelijk, handig en leuk! Bekijken hoe de koers zich ontwikkelt, kopen en verkopen: u regelt het met een paar swipes.

Beleggen brengt kosten en risico’s met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Deze informatie kan reclame bevatten. Lees het prospectus en de essentiële beleggersinformatie voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Investment Management B.V., K.v.K.nr.
 18059537, statutair gevestigd te Zeist. En beschikt over een vergunning als beheerder van beleggingsinstellingen van de AFM onder nummer 15001209.