Sparen, beleggen en lijfrente

Uw jaaroverzichten bij Centraal Beheer

Het jaaroverzicht 2020 van uw spaarrekening en/of beleggingsrekening staat voor u klaar. U bekijkt en downloadt uw jaaroverzicht(en) op een centrale plek in Mijn Centraal Beheer of via de app. Handig bij het controleren van de belastingaangifte.

Sommige gegevens geven wij door aan de Belastingdienst

Heeft u meerdere producten? U ontvangt 1 document met jaaroverzichten voor uw spaar- en lijfrenterekeningen. En een apart jaaroverzicht voor uw beleggingsrekening. Op uw jaaroverzichten staan gegevens over saldo’s, rente, dividend, uitkeringen, opnames en inhoudingen in 2020. Wat er precies op staat, verschilt per product. Sommige gegevens geven wij door aan de Belastingdienst. U leest op het jaaroverzicht welke. De andere gegevens zijn voor uw eigen administratie. Nieuw is dat u voor uw Extra Pensioen Inkomen altijd een jaaropgave krijgt. Ook als wij niets doorgeven aan de Belastingdienst.

Voor een rekening die in 2020 is gestopt, ontvangt u uw laatste jaaroverzicht

De Belastingdienst kijkt naar het volledige jaar voor uw belastingaangifte over 2020. Volgend jaar ontvangt u geen jaaroverzicht meer voor een rekening die in 2020 stopte.