Wij zijn Centraal Beheer

Al meer dan 100 jaar staan wij klaar voor onze klanten. Maar we staan niet stil. De wereld verandert en wij veranderen mee. We willen iedereen overal mee kunnen helpen. Of u nu klant bent of nog moet worden.

Wij helpen u graag

Helpen: dat is wat we doen. Iedere dag weer. Al meer dan 110 jaar. Met een landelijk netwerk van specialisten zorgen we voor passende oplossingen. Voor uzelf, uw gezin of uw bedrijf. We maken het u graag makkelijk.

Van autoverzekeringen tot zonnepanelen
U kunt bij ons terecht voor uw verzekeringen, voor sparen en beleggen, voor uw hypotheek én voor handige diensten. Heeft u een klus die maar blijft liggen? Wilt u uw woning verduurzamen? Wij zorgen, samen met onze partners, dat uw klus geklaard wordt.

Bekijk onze nieuwste commercial ‘Container’

Uw mening is belangrijk

Wij horen graag wat u van ons vindt. Zo kunnen we onze dienstverlening blijven verbeteren. En het u nu en in de toekomst makkelijk maken. Daarom vragen wij onze klanten regelmatig om hun mening, tips en ideeën.

Klantonderzoek

Wij willen graag weten wat u van onze dienstverlening vindt. Dus stellen wij u hier regelmatig vragen over. Via e-mail, chat of op onze site. Nieuwsgierig wat wij met de resultaten doen?
Lees meer

Klantpanel

Wij vinden het fijn als klanten meedenken over onze nieuwe diensten en producten. Klanten kunnen zich aanmelden voor het klantpanel en worden dan een paar keer per jaar uitgenodigd voor een online onderzoek.
Lees meer

Klantraad

De klantraad is een groep mensen met wie wij regelmatig in gesprek gaan. Ook is er direct contact tussen de klantraad en directie. Zo krijgen wij direct feedback op onze bestaande én nieuwe dienstverlening.
Lees meer

Ons beleid

Want wij willen het graag goed geregeld hebben. Voor u in de eerste plaats. Maar ook voor onszelf.
Vanaf 1 januari 2013 mogen verzekeraars geen provisie meer betalen aan 'adviseurs voor verzekeringen, hypotheken en spaarproducten (hierna te noemen 'adviseur' of 'adviseurs')'. Daarnaast moeten de advies- en distributiekosten inzichtelijk zijn bij rechtstreekse verkoop aan de klant. Met de maatregelen wordt het voor klanten eenvoudiger om de kosten van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Lees meer.
Hoe beleggen we ons vermogen en dat van onze klanten? Hier leest u wat het beleggingsbeleid inhoudt. De manier waarop we risico's afdekken tot de rol die duurzaamheid speelt. Centraal Beheer maakt onderdeel uit van Achmea B.V. Lees meer.
Wij informeren u graag welke vergoeding onze medewerkers krijgen als u een product afsluit:
 • Onze medewerkers krijgen géén extra geld of een andere beloning uitsluitend gericht op het afsluiten van een bepaald aantal verzekeringen.
 • Uitzondering daarop zijn onze medewerkers bij zakelijke verzekeringen. Zij krijgen in enkele gevallen een beloning die gedeeltelijk (maximaal 20%) is gebaseerd op het behalen van specifieke doelen, anders dan uitsluitend een bepaald aantal verzekeringen.
 • Onze medewerkers krijgen af en toe een aardigheidje bij een actie die Centraal Beheer organiseert.
 • Onze medewerkers doen hun werk voor u en andere klanten. Centraal Beheer verkoopt alleen producten en diensten die onze klanten wensen en nuttig vinden.
Centraal Beheer maakt onderdeel uit van Achmea B.V. Achmea houdt in haar beloningsbeleid rekening met duurzaamheidsaspecten. U leest hier meer over op Achmea.nl.
Centraal Beheer voert een actief aangiftebeleid zodat een fraudeur niet nog meer schade aan kan richten. Lees meer.
Wij vinden het belangrijk dat u weet wat wij met uw persoonsgegevens doen. En wat uw rechten zijn.
Privacy statement
Ook op sociale media communiceren wij open, eerlijk en transparant. We hebben een aantal huisregels voor de bezoekers van onze sociale kanalen. Lees meer.

Wij vinden de mening van onze klanten heel belangrijk

U kunt uw mening (review) achterlaten op onze website. Dit kan nadat u een van de (financiële) diensten of producten van Centraal Beheer gebruikte. Bijvoorbeeld nadat u een verzekering afsloot. U krijgt hiervoor een e-mail. Zodra u de beoordeling invult, zien anderen wat u van onze producten en diensten vindt.

Zo gaan wij om met reviews van onze klanten

Wij plaatsen reviews van alle klanten die een beoordeling gaven. Positief én negatief. De nieuwste reviews staan bovenaan. Reviews met niet beschaafde taal, privacygevoelige informatie, discriminerende en beledigende teksten laten wij niet zien. Wij betalen niet voor het geven van reviews.

Centraal Beheer werkt met marketingcampagnes aan naamsbekendheid, reputatie, imago en merkbelofte. Wij nemen daarom geen sponsorverzoeken in behandeling. Uitzondering hierop is de sponsoring van de Midwinter Marathon in Apeldoorn.
Wij doen er alles aan om te voorkomen dat iemand misbruik maakt van uw gegevens. Wat kunt u zelf doen? Hoe herkent u phishing? Hoe voorkomt u identiteitsfraude? En wat moet u doen als u denkt dat uw gegevens misbruikt zijn? Lees meer.

Onze bedrijfsgegevens

BTW-identificatienummer

NL.8033.34.977.B01

Kamer van Koophandel

Centraal Beheer is een handelsnaam van:
 • Achmea Pensioen- en Levensverzekeringen N.V. KvK nr. 08077009
 • Achmea Schadeverzekeringen N.V. KvK nr. 08053410
 • Achmea Bank N.V., KvK nr. 27154399
 • Achmea Hypotheken B.V., KvK nr. 76700585
 • Achmea Investment Management B.V., KvK nr. 18059537
 • Achmea Services N.V. statutair gevestigd in Zeist, KvK nr. 34136016

Alle entiteiten zijn geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten.

AFM-registratienummers

 • Achmea Bank N.V.: 12000011
 • Achmea Investment Management B.V.: 15001209
 • Achmea Pensioen- en Levensverzekeringen N.V.: 12000441
 • Achmea Schadeverzekeringen N.V.: 12000606

Adres

Centraal Beheer
Laan van Malkenschoten 20
7333 NP Apeldoorn 

Plan uw route via Google Maps.