Raakt een van uw (ex)medewerkers gedeeltelijk arbeidsongeschikt? Dan krijgt hij na 2 jaar een WGA-uitkering van het UWV. Als werkgever betaalt u hiervoor een premie aan de Belastingdienst. U kunt er ook voor kiezen eigenrisicodrager te worden. U betaalt dan hiervoor geen premie meer aan de Belastingdienst, maar u bent zelf verantwoordelijk voor de WGA-uitkering aan uw werknemers. En voor hun re-integratie.

Als eigenrisicodrager neemt u de regie in eigen hand

Maar u loopt natuurlijk ook een financieel risico. Voor dat risico kunt u een verzekering afsluiten. Zoals de Werkgevers Uitstapverzekering van Centraal Beheer. Deze verzekert niet alleen de verplichte wettelijke uitkeringen. Maar biedt ook ondersteuning voor preventie en re-integratie. Want langdurig verzuim aanpakken, dat doen we samen.

Wij zoeken een oplossing die past bij uw bedrijf

Onze verzekering biedt veel verschillende mogelijkheden. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze die zo goed mogelijk past bij uw bedrijf. In onze productbrochure leest u hoe dat werkt.

De voordelen van de Werkgevers Uitstapverzekering

 • Onze Uitstapservice neemt uw werk uit handen
  Wij zorgen voor de aanvraag van zowel de WGA als de Ziektewet bij de Belastingdienst.
 • U heeft de regie in eigen hand
  Samen met Centraal Beheer probeert u uw (ex-)medewerkers weer snel aan het werk te helpen.
 • U heeft 1 vast aanspreekpunt
  Uw contactpersoon heeft de regie op het proces.
 • U kunt rekenen op een professionele re-integratieservice
  Zodat uw mensen zo snel mogelijk weer aan het werk kunnen. Binnen uw bedrijf of daarbuiten.
 • U kunt hulp krijgen met Ziektewetmanagement
  Wij voeren voor u dan de taken uit die bij de Ziektewet horen.

Offerte aanvragen

Centraal Beheer biedt u de Werkgevers Uitstapverzekering. U verzekert hierbij de verplichte WGA-uitkeringen. Bovendien krijgt u hulp en advies bij preventie en re-integratie. Om de WGA-verzekering af te kunnen sluiten, stellen wij als voorwaarde dat u ook eigen risicodrager wordt voor de Ziektewet. Alleen op deze manier kunnen we grip houden op langdurig verzuim –en arbeidsongeschiktheid.

Wilt u ondersteuning bij de begeleiding en re-integratie van uw ex-medewerkers in de Ziektewet? Dan kiest u voor onze module Ziektewetmanagement. Wij voeren deze taken dan voor u uit. Meer informatie over deze module vindt u in de brochure Ziektewetmanagement.

Wilt u WGA combineren met een Verzuimverzekering, zodat u al uw wettelijke verplichtingen in één keer geregeld heeft? Bekijk dan onze verzuim WGA compleet verzekering.

Wenst u een offerte, vul dan hieronder uw gegevens in. We nemen dan direct contact met u op voor aanvullende informatie. Die informatie hebben we nodig om een offerte op maat voor u op te kunnen stellen.

Offerte aanvragen

95% raadt Centraal Beheer aan
Onze klanten beoordelen Centraal Beheer met een 8,8. Het gemiddelde cijfer uit 1.603 beoordelingen.

Bel mij