Uw huis verduurzamen? Zó pakt u het aan

Tips en mogelijkheden

Met de kou voor de deur is verduurzamen weer hét gesprek van de dag. En dat is logisch want hiermee bespaart u meteen op uw energierekening. Hoe pakt u het aan? Wij geven tips en zetten de mogelijkheden op een rij.

Tips en mogelijkheden

Begin klein en slim mét korting
Verduurzamen kan al met een paar kleine, slimme aanpassingen. En het hoeft niet veel geld te kosten. Denk aan slimme ventilatoren die de warme lucht van uw radiator beter verspreiden. Of radiatorfolie. Bij Speedcomfort krijgt u met de code CB2024 20% korting op het hele aanbod. Maar er zijn meer tips om klein te beginnen met energie besparen.

Verduurzamen met Centraal Beheer? Komt goed!
Met onze diensten nemen wij u veel werk en zorgen uit handen. Geen gedoe, wel zo makkelijk. Dan houdt u ‘energie over’  voor leuke dingen. Van het 1e persoonlijke advies tot en met de monteurs bij u thuis voor de installatie: wij zorgen dat het goed komt. Stap voor stap naar een duurzaam huis.   

Doe de scan en ontdek de mogelijkheden 
Wilt u uw huis verduurzamen, maar weet u niet waar te beginnen? Doe dan eerst de scan. U beantwoordt een aantal vragen en krijgt direct een overzicht van de mogelijkheden voor uw huis.

De overheid betaalt mee
De overheid stimuleert verduurzaming van woningen met verschillende subsidiepotjes. Op verbeterjehuis.nl/energiesubsidiewijzer ziet u welke regelingen er in uw gemeente zijn. Ook zijn er landelijke subsidies voor de aankoop van een warmtepomp, zonneboiler of isolatie. Check hiervoor onze handige ISDE Subsidiehulp
 
Bedenk hoe u verduurzaming betaalt
Bent u eruit en weet u hoeveel geld u zelf nodig heeft om uw verduurzamingsplan te realiseren? Het is natuurlijk mooi als u genoeg spaargeld heeft om dit te betalen. Houd wel rekening met een potje voor andere onverwachte  kosten als bijvoorbeeld de auto kapot gaat. Ook zijn er mogelijkheden voor verduurzamen via de hypotheek. Houd dan ook rekening met advies-, taxatie- en notariskosten.

Even Apeldoorn bellen

Het kan best lastig zijn om de verduurzaming van uw huis aan te pakken. Neem gerust contact met ons op via (055) 579 8100. Wij helpen graag.